Svoj redateljski prvijenac 'W.E.', filmsku priču o ljubavi između kralja Edwarda VIII. i Wallis Simpson, Madonna je premijerno prikazala na Filmskom festivalu u Veneciji. U glam toaleti i s frizurom koja je podsjećala na 40-te godine, pop kraljica se predstavila u jednom od svojih najboljih, ali i najmlađih izdanja

Madonnine ambicije odavno prerasle svijet glazbe i top ljestvica, jer ova još uvijek neprikosnovena kraljica popa želi ostaviti što dublji trag u svijetu filma.

Dosadašnje filmske uloge joj pri tome baš i nisu pomogle, kao niti uspjehu filmova koje publika nije dočekala pretjerano entuzijastično, a kritika predano secirala i spremno trpala u koš ostvarenja s tek pokojom zvjezdicom.

Priliku za osvjetljavanje svog filmskog obraza Madonna je dobila na Filmskom festivalu u Venciji na kojem je premijerno prikazala svoj redateljski prvijenac 'W.E.'. Iako će biti i onih koji će njezinu viziju ljubavi između Wallis Simspon i britanskog kralja Edwarda VIII. i prije gledanja osuditi na propast, prve kritike govore kako joj treba dati šansu, između ostalog i zbog toga što je odjeća već sada proglašena najljepšom filmskom kostimografijom u ovoj godini.

Pohvale za svoj modni izbor za Mostru dobila je i sama zvijezda večeri odjevena u dugačku toaletu blijedo plave boje ukrašenu crvenim leptirićima. Glam outfit zapečatila je frizura u stilu 40-ih godina, te izvrsno pogođeni crveni ruž.

>> VIDEO: Borba glamuroznih haljina na crvenom tepihu u Veneciji

>> VIDEO: Niti Madonan nije odoljela glamuroznom šlepu

Modni kritičari priznali su kako je Madonna pokazala jedno od svojih najboljih izdanja, a ne samo plastični kirurzi i dermatolozi, već i svi koji znaju kako izgledaju njegovanje žene koje su zakoračile u šesto desetljeća mogu zaključiti kako je (ne)spretno vratila vrijeme za nekoliko desetljeća.

A koliko godina zaista ima ne otkriva njezino glatko čelo niti obrazi kao u djevojčice, već ruke koje su glasnije od svih šaputanja o broju zahvata sve mlađe showbizzerice.