Trudnoća odlično pristaje lijepoj pjevačici Severini koja je uzela pauzu od nastupa i koncerata, no rado se odaziva promocijama i snimanjima. U zagrebačkom šoping centru uživala je u otvorenju nove trgovine koja pripadnicima ljepšeg spola nudi novi brend toliko obožavanih cipela

Nakon što je na nekoliko promocija kojima se odazvala sa zadovoljstvom predstavila novu kolekciju haljina dizajnerice Aleksandre Dojčinović čije je modele sa zanimanjem pogledala na nedavno održanom Fashion.hr-u, Severina je na predstavljanju nove kolekcije cipela brenda Mass stigla u jednostavnoj crnoj haljini s potpisom Givenchyja.

'Imam dobru kolekciju cipela, one su moja strast. Mislim da svaka žena obožava cipele i torbice', rekla je Severina.

>> Severina: Noge mi najbolje izgledaju u štiklama od 12 centimetara

>> Severina: Od romantične dive do zavodljive školarke

MASS, popularan lanac kvalitetne trendy obuće svjetski renomiranih robnih marki započeo je novu kampanju, čije je zaštitno lice postala najpopularnija zvijezda na ovim prostorima Severina. U ovoj drskoj modno – kreativnoj priči pjevačica sjaji u ulozi legendarne Marilyn Monroe improvizirajući prizor iz filmskog klasika 'Sedam godina vjernosti' .

Severina otvoreno priznaje kako poput većine žena obožava cipele, moderne i udobne, stoga se bez pretjeranog razmišljanja odazvala MASS prijedlogu za poslovnom suradnjom.

'Da postoji netko tako fatalan, ne znaš dok ti se to ne dogodi. Uvijek misliš da je to ono pravo, jer ne znaš da može biti i bolje. Tako si i za svaku cipelu uvjeren da je prava i najbolja – dok ne upoznaš MASS-ove cipele, i one s tržnice su super.
Kada se susretnu prave energije, onda protiv toga ne možeš ništa!', opisala je Severina suradnju.

Najnoviji MASS katalog sa Severinomu glavnoj ulozi napravljen je u 3D verziji, što je nešto sasvim novo u marketinškom pristupu. Uz njega idu i odgovarajuće 3D naočale, a dostupan je usvim MASS prodajnim
mjestima diljem Hrvatske.

Manje je, kad je moda u pitanju ponekad više, a to svakako potvrđuje mala crna haljina, odjevni komad koji zaslužuje biti dio svakog ženskog ormara jer uistinu spašava u svakoj prilici.

To jako dobro zna modno osviještena pjevačica koja se ne boji hrabrih kombinacija kojima naglašava svoj seksepil, no zna i kako se odjenuti za koju prigodu.

Lijepa trudnica i ovaj put zaslužuje svaku pohvalu za jednostavan dnevni stajling koji je nadopunila decentnim nakitom te ružem u boji mesa.