Glumica Shannen Doherty je ponovno mršava, nasmijana, poletna i spremna na nove izazove, a se je to potvrdila tijekom predstavljanja svoje knjige 'Badass'

Glumica Shannen Maria Doherty proslavljena ulogom Brende Walsh u tinejdžerskoj seriji 'Beverly Hills 90210' nakon dvije godine ponovno se vratila pod svijetla reflektora, ovoga puta 15 kilograma mršavija i sto puta zadovoljnija.

Iako i dalje radi na nekim filmskim projektima, glumica sve više vremena posvećuje pisanju.

Prvu knjigu pod nazivom 'Badass' predstavila je u New Yorku.

'Postoji tanka linija između loše djevojke (bad girl) i seronje (badass), a Shannen to najbolje zna. Nakon što je pretrpjela razne tabloidne naslove tijekom djetinjstva i mladosti, ponajviše zbog uloge u 'Beverly Hillsu 90210', glumica je sada nova žena na zadatku', rekao je njezin izdavač na promociji.

U svojoj prvoj knjizi otkriva vlastitu evoluciju od zločeste djevojke do 'seronje', podijelivši s javnošću svoje tajne uspjeha i sreće.

'Badass' je jednostavna i uzbudljiva potraga za unutarnjim 'seronjom' u sebi u kojoj Shannen govori o intimnim pričama poput one kada su joj umalo umrli roditelji te kakav su trag na nju ostavile takve životne situacije.

U knjizi nudi i savjete kako biti samopouzdan u ljubavnoj vezi, kako pronaći sreću i biti zadovoljan sobom. Usput se jako dobro zabavljala govoreći o življenju punim plućima, zabavi, odmoru, dekoraciji interijera i kupovini.

Osim što je 15 kilograma mršavija mnogi su primijetili da se glumica više smije.

Shannen trenutačno živi u kalifornijskom Malibuu, gdje u okrugu Ventura ima ranč sa sedam konja kojima se pored pisanja zadnjih godina aktivno bavi.