Iako holivudska tvornica snova već desetljećima nameće određene ideale kad je u pitanju ženska ljepota, ove se dame nisu povodile za tim. Naprotiv, odlučile su smršavjeti prvenstveno zbog svojeg zdravlja, a tek onda zbog izgleda

Galerija


Nakon što joj je prošle godine dijagnosticiran dijabetes tipa 2, američka glumica Gabourey Sidibe odlučila se na smanjivanje želuca kirurškim putem.

Talentirana 34-godišnjakinja godinama je pokušavala skinuti kilograme prirodnim putem, no to joj nije polazilo za rukom. Nakon operacije u potpunosti je promijenila životne navike, počela je jesti zdravije te tri do četiri puta tjedno vježbati s osobnim trenerom.

Rezultati su i više nego vidljivi. U godinu dana smršavjela je čak 68 kilograma, i tvrdi da je to tek početak njezinog puta.
Rekorderke u mršavljenju - 6 Foto: Profimedia.hr / Getty Images

U gubitku kilograma bila je uspješna i komičarka Melissa McCarthy koja je prošle godine priznala kako je izgubila 30 kilograma, a s kilogramima se cijeli život bori i televizijska voditeljica Oprah Winfrey.

Na popisu se našla i reality zvijezda Khloe Kardashian koja je u posljednjih nekoliko godina istesala svoju liniju zdravim načinom života, te tako izgubila čak 20 kilograma.

Tko su sve rekorderke mršavljenja u svijetu slavnih dama, pogledajte u našoj fotogaleriji.
Rekorderke u mršavljenju - 8 Foto: Profimedia.hr / Getty Images