Iako holivudska tvornica snova već desetljećima nameće određene ideale kad je u pitanju ženska ljepota, ove se dame nisu povodile za tim. Naprotiv, odlučile su smršavjeti prvenstveno zbog svojeg zdravlja, a tek onda zbog izgleda

Galerija Rekorderke u mršavljenju - 2 Rekorderke u mršavljenju - 3 Rekorderke u mršavljenju - 4 +5 Oprah Winfrey vodi bitku s kilogramima već 40 godina, a tijekom tog vremena izgubila je na desetke kilograma
Nakon što joj je prošle godine dijagnosticiran dijabetes tipa 2, američka glumica Gabourey Sidibe odlučila se na smanjivanje želuca kirurškim putem.

Talentirana 34-godišnjakinja godinama je pokušavala skinuti kilograme prirodnim putem, no to joj nije polazilo za rukom. Nakon operacije u potpunosti je promijenila životne navike, počela je jesti zdravije te tri do četiri puta tjedno vježbati s osobnim trenerom.

Rezultati su i više nego vidljivi. U godinu dana smršavjela je čak 68 kilograma, i tvrdi da je to tek početak njezinog puta. Rekorderke u mršavljenju - 6 Gabourey Sidibe izgubila je 68 kilograma (Foto: Profimedia.hr / Getty Images)
U gubitku kilograma bila je uspješna i komičarka Melissa McCarthy koja je prošle godine priznala kako je izgubila 30 kilograma, a s kilogramima se cijeli život bori i televizijska voditeljica Oprah Winfrey.

Na popisu se našla i reality zvijezda Khloe Kardashian koja je u posljednjih nekoliko godina istesala svoju liniju zdravim načinom života, te tako izgubila čak 20 kilograma.

Tko su sve rekorderke mršavljenja u svijetu slavnih dama, pogledajte u našoj fotogaleriji. Rekorderke u mršavljenju - 8 Khloe Kardashian smršavjela je 20 kilograma (Foto: Profimedia.hr / Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju