Na drugom Zadovoljna.hr Beautyfestu čekaju vas razni noviteti, a jedan od njih je hairstyle radionica by Philips, na kojoj će nam frizerka Nikolina Perković pokazati sve trikove pravih profesionalaca uz koje ćete sami s lakoćom napraviti savršene valove i najbržu frizuru za dnevni i večernji look.

Na tu radionicu moći će se prijaviti samo one čitateljice koje uplate humanitarnu kotizaciju od 30 eura, koja će ići na račun udruge Nismo same. Za njih smo pripremili posebnu ružičastu narukvicu, s kojom će uz ulaz u Smaragdnu dvoranu, panele i Experience room moći prisustvovati i hairstyle radionici by Philips.

S jednim uređajem nekoliko različitih frizura

Frizerka Nikolina Perković upoznat će vas s trikovima i savjetima kako pametnim automatskim uvijačem postići valove u kosi i dat će najljepše ideje za frizure s podignutom kosom. Upravo podignute frizure ističu crte lica i jednako su prikladne za neke posebne, ali i svakodnevne prilike.

Kad su kovrče i valovi u pitanju, i tu postoji nekoliko smjernica koje će vam pomoći da napravite željenu frizuru u što kraćem roku, ali i da ona ostane što duže postojana. Recimo, postavite li višu temperaturu na uređaju – kovrče će biti čvršće, što je idealno ako imate dužu ili gušću kosu. Odmah nakon stiliziranja pošpricajte kosu lakom za kosu, ali pazite da odaberete onaj proizvod koji neće previše ukrutiti vlasi. Jer najvažnije od svega jest da kosa uvijek izgleda zdravo i sjajno te da je punog volumena.

Revolucionarni saveznik u stiliziranju kose

Upravo u tome pomaže saveznik svake žene Phlips Auto Curler serije 8000 s tehnologijom SenseIQ. Radi se o modelu koji ima pametni sustav kovrčanja, zahvaća dva puta više kose u jednom potezu i kreira valove u svega osam sekundi. Aktivni digitalni senzor mjeri temperaturu kose i prilagođava temperaturu zraka u stvarnom vremenu kako ne bi došlo do pregrijavanja i kako bi pružio pravu količinu topline svaki put kada oblikujete kosu.

Sjajna kosa i dugotrajni valovi bez pregrijavanja Foto: Philips

Jedinstveni sustav čuva prirodnu snagu i vlagu kose kako bi ona ostala zdravog izgleda, puna volumena i sjaja. Otvoreni dizajn s duljom cijevi za kovrčanje oblikuje dvostruko više kose u svakom potezu, dok se štitnici za kovrče okreću kako bi se pomicali s vašom kosom dok je nježno obavijaju za dugotrajne kovrče. Zahvaljujući glatkom dizajnu, dopušta da kosa klizi bez trenja ili čupanja.

Phlips Auto Curler serije 8000 s tehnologijom SenseIQ pametni je uvijač koji ne oštećuje kosu Foto: Philips

Tu su i negativno nabijeni ioni, koji sprječavaju stvaranje statičkog elektriciteta, regeneriraju kosu i zaglađuju vlasi za intenzivan sjaj, a zvučni signali daju znak kad je kovrča gotova.

Kad je kovrča gotova - oglasit će se zvučni signal Foto: Philips

Otkrijte sve beauty trikove savršene kose i pridružite nam se na našem Beautyfestu u četvrtak 17. listopada u hotelu Esplanade Zagreb od 16 do 20 sati. Broj mjesta je ograničen, pa što prije osigurajte svoje mjesto OVDJE.

Sadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Philips po najvišim profesionalnim standardima.