Ako netko svojom modnom kombinacijom zna privući pozorost javnosti, onda je to Rihanna. Ona je i osoba koja nema problem sa spajanjem raznih boja i uzoraka. Ako netko slijedi pravilo da je moda igra, onda je to opet ova pjevačica.

Ovo pravilo slijedila je i kada je u petak navečer zakoračila na ulice Los Anglelesa u kombinaciji inspiriranoj punkom.

Za uživanje u večeri u restoranu Nobu, 33-godišnja pjevačica odabrala je crno-ružičaste hlače koje je uparila s crno-bijelom bomber jaknom i odgovarajućom maramom za glavu. Lice je prekrila sunačnim naočalama, također s uzorkom, te nezaobilaznom maskom na lice. Jedini komad koji nije imao odgovarajući uzorak bila je njezina majica, ali ona se istaknula natpisom "true punke" (pravi punk).

Rihanna: Prozirne hlače s efektom jačim i od minice

Ten za poželjeti: Deset slavnih ljepotica s najljepšom kožom

Čak su i njezine sandale uzorkom bile usklađene s ostatkom kombinacije.

Nije preskočila ni nakit pa je nanizala nekoliko ogrlica i naušnice.

Iako je Rihanna posljednji album objavila prije pet godina, nije bila besposlena. Veliki uspjeh postigla je, naime, svojom linijom kozmetike Fenty Beauty i kolekcijom donjeg rublja Savage x Fenty.

Ipak, obožavatelji s nestrpljenjem iščekuju izlazak njezina devetog studijskog albuma.

Kad budem objaviti novu glazbu na način za koji ja osjećam da je u redu, ona će izaći. Nećete se razočarati kad se to dogodi, vrijedit će. Neću je objaviti samo zato što ljudi čekaju, poručila je prošle godine.