U životu Maje Šuput prvi dan jeseni bio je rezerviran za slavlje.

Galerija

Slavio se 45. rođendan pjevačice koja je svjećice na torti ispuhala u društvu svojih najmilijih, supruga Nenada Tatarinova i sinčića Blooma.

Kakav dan, napisala je pjevačica ispod objave na Instagramu povodom rođendana, a jedan od detalja koji nije mogao proći neprimijećeno je i Majina rođendanska torta koja je izgledala kao pravo remek-djelo.


Za izradu torte zaslužna je mlada Erika Šarić, vlasnica obrta Laferi iz Sinja, čije torte mnogi odabiru za velike trenutke u svojim životima.

Erika je svoj hobi i strast prema slastičarstvu u posao pretvorila tijekom izolacije u vrijeme pandemije.  S obzirom na to da nismo mogli napuštati domove, Erika je napravila rođendansku tortu za svoju sestru koja je izazvala oduševljenje njezinih voljenih koji su joj onda dali vjetar u leđa da nastavi.

I nastavila je, usavršila svoje vještine, eksperimentirala s različitim tehnikama i danas je tu gdje je. Njezine torte dio su najljepših proslava, a Erika nam je otkrila malo više detalja o slastici uz koju je slavila Maja Šuput.

Rođendanska torta Maje Šuput Foto: Instagram@majasuput


Majina torta je kombinacija dva okusa.

Prva polovica je bila slastičarska krema s mousseom od jagoda. Drugi okus, sočni biskvit s kremom pistacija obogaćen malim komadićima istih.

Za dekoraciju torte smo koristili svježe maline i jagode koje smo pričvrstili temperiranom čokoladom.

Na vrhu je bila fondant mašna koja je dala posebnu čar torti te ju dovela do izgleda pravog "slatkog" poklona
, ispričala nam je Erika.

Rođendanska torta Maje Šuput Foto: Instagram@majasuput


Odluka da torta izgleda kao poklon bila je jako spontana.

Iz Majinih fotografija na društvenim mrežama možemo vidjeti da pazi na detalje i uvijek radi sve sa stilom. Nije bilo puno dvojbe da torta mora biti decenta, a u isto vrijeme jako efektna što mislim da smo i uspjeli, priča Erika iza čijeg svakog djela stoji jako puno uloženog vremena, truda i neprospavanih noći.

Ali na kraju dana kad vidim sve pozitivne komentare i podršku svoje obitelji, pratitelja budem ispunjena za nove izazove, zaključuje Erika koja je tortom oduševila i pjevačicu. Osim izgledom, Maja je bila oduševljena i okusom što je Eriki jednako bitno.

Mlada Sinjanka jedna je od onih koja za sebe može reći da radi posao koji voli, a njezina ljubav prema slastičarstvu jasno je vidljiva iz svake torte koju napravi. Neke od njih možete vidjeti i na profilu na Instagramu.

Pogledajte kakav je ogromni buket Bloom poklonio mami Maji za rođendan, gotovo je veći od njega
 

Supertalent na djelu: Pratili smo Ivu korak po korak dok od torte stvara umjetnost