U Los Angelesu je održana 49. dodjela nagrada American Music Awards. Domaćica dodjele na kojoj su dodijeljena priznanja za najpopularnije izvođače, singlove i albume u 2021. godini bila je reperica Cardi B. Taylor Swift proglašena je najboljom ženskom pop-izvođačicom te je osvojila nagradu za najbolji pop-album, a izvođačima godine proglašena je južnokorejska grupa BTS.

Dodjela se održala u Microsoft Theateru, koji je ugostio mnoge zvijezde, a među njima je bila i Jennifer Lopez. Slavna 52-godišnjakinja uvrštena je na popis izvođača nakon što je Megan Thee Stallion otkazala svoj nastup nekoliko dana prije dodjele, a J.Lo se opet pokazala kao prava profesionalka i u zadnji tren osmislila sjajan nastup.

Izvela je pjesmu On My Way, novi singl koji će se naći na soundtracku za njezin novi film Marry Me.

"Udaj se za mene": Prva najava nove komedije s Jennifer Lopez za nepopravljive romantičarke

Nikad nisam bila izgubljena, samo sam bila u prolazu, bila sam na putu prema tebi, pjevala je Jennifer i blistala na pozornici u haljini modne kuće Dolce & Gabbana. Kombinirala ju je s platformama modnog brenda Pleaser, koje imaju vrtoglavu potpeticu od 17,8 centimetara te s fascinatorom britanskog dizajnera Piersa Atkinsona.

Njezini obožavatelji oduševljeni su romantičnim izdanjem latino dive i pohvalili su kombinaciju na društvenim mrežama. Neki su je usporedili s primabalerinom, a ima i onih koju su se našalili rekavši da izgleda kao da će s pozornice odmah pred oltar.

Spremna je za udaju, napisala je jedna korisnica Instagrama, a s obzirom na to koliko je Jennifer romantična i zaljubljena u ljubav, možda će uskoro uistinu pred oltar sa svojim dečkom Benom Affleckom.