Pojavila se prva najava za romantičnu komediju po imenu "Marry Me" (Udaj se za mene) u režiji Kat Coiro s Jennifer Lopez i Owenom Willsonom u glavnim ulogama, a koja je snimljena prema istoimenom stripu Bobbyja Crosbyja.

Jennifer Lopez u ovome filmu glumi svojevrsnu verziju same sebe – pop-zvijezdu Kat Valdez, kojoj se dive milijuni ljudi diljem svijeta. U vezi je s šarmantnim pjevačem Bastianom, s kojim se planira vjenčati na pozornici ispred tisuće razdraganih obožavatelja.

No kada nekoliko minuta prije izgovaranja sudbonosnog "da" otkrije da ju je Bastian prevario s njezinom asistenticom, odluči poduzeti drastični potez i udati se za nepoznatog muškarca u publici koji drži natpis "Marry Me" ("udaj se za mene").

Svi u njezinu timu je nagovaraju da poništi brak, no Kat odluči dati šansu novopečenom suprugu Charlieju Gilbertu i pobliže ga upoznati. On je samohrani otac i stidljivi učitelj, koji se nikako ne uklapa u njezin svijet glamura. Ipak, njegova iskrenost i neizvještačenost uspiju je razoružati.

Film je originalno trebao izaći u kina 2020. godine, ali je termin prikazivanja pomaknut na veljaču 2022. zbog pandemije koronavirusa. Uz Jennifer Lopez i Owena Wilsona, u glumačkoj ekipi nalazi se i kolumbijski pjevač Maluma, komičarka Sarah Silverman, John Bradley, Chloe Coleman i Michelle Buteau.

Kako izgubiti frajera u 10 dana - 5 "Kako se riješiti frajera u 10 dana": Osam stvari koje niste znali o ljubavnoj komediji

Može li pop-zvijezda imati uspješan brak s "običnim" učiteljem? Vrijedi pričekati Valentinovo i saznati. Dotad pogledajte prvu najavu, koja se nalazi u nastavku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju