Istina glasi ovako - svih 365 dana u godini možete i smijete nositi koju god nijansu ruža poželite. Pravila nema i najbolji odabir je onaj koji vama najviše odgovara, s kojim se osjećate najbolje.

Galerija

S druge strane sasvim je u redu biti u skupini onih koji godišnja doba koriste za određene promjene pa tako s dolaskom jeseni vole palete boja koje u ljetnim mjesecima ne dolaze u obzir.

Između ostalog, te promjene kod mnogih se odnose na make-up, posebno na ruževe za usne.

Jesen je godišnje doba u kojem i brojni beauty brendovi u prvi plan guraju ruževe u crvenim, smeđim, bordo i drugim odvažnijim nijansama koje obično povezujemo s ovim hladnijim periodom godine.

Proljeće i ljeto obično su obilježeni sjajnim usnama i svjelijim nijansama ruževa za usne, a sada je vrijeme za povratak tamnijim nijansama.

10 manikura koje će se svidjeti onima kojima su dosadile "ljetne" boje

Mnogi će se složiti da se radi o ruževima za usne koji tako dobro izgledaju uz jesensku garderobu, od balonera, preko sakoa sve do pletiva i koji svako izdanje čine još ljepšim.

Ako ste zaljubljenica u ruževe za usne koja nijanse koje nosi rado prilagođava godišnjem dobu, u našoj galeriji izdvojili smo ruževe u deset poželjnih nijansi za jesen pred nama koji će se možda naći i u vašoj kozmetičkoj torbici.

 

Chanel Rouge Allure L'extrait (874), 55 dolara (413,47 kn) Foto: Internetska stranica proizvođača

Clinique Pop Matte Lip Colour Ruž za usne (02 Icon Pop), 285 kn Foto: Internetska stranica proizvođača

Milani Color Fetish Shine Lipstick ruž za usne (210 Nylon), 115 kn Foto: Internetska stranica proizvođača