Istina glasi ovako - svih 365 dana u godini možete i smijete nositi koju god nijansu ruža poželite. Pravila nema i najbolji odabir je onaj koji vama najviše odgovara, s kojim se osjećate najbolje.

Galerija Žena u crvenom Milani Color Fetish Shine Lipstick ruž za usne (210 Nylon), 115 kn Catrice Shine Bomb Lipstick ruž za usne (30 Divine Femininity), 37,99 kn +7 Revolution X Friends ruž za usne (Phoebe), 59,99 kn

S druge strane sasvim je u redu biti u skupini onih koji godišnja doba koriste za određene promjene pa tako s dolaskom jeseni vole palete boja koje u ljetnim mjesecima ne dolaze u obzir.

Između ostalog, te promjene kod mnogih se odnose na make-up, posebno na ruževe za usne.

Jesen je godišnje doba u kojem i brojni beauty brendovi u prvi plan guraju ruževe u crvenim, smeđim, bordo i drugim odvažnijim nijansama koje obično povezujemo s ovim hladnijim periodom godine.

Proljeće i ljeto obično su obilježeni sjajnim usnama i svjelijim nijansama ruževa za usne, a sada je vrijeme za povratak tamnijim nijansama.

Zelene nijanse izgledaju divno na noktima 10 manikura koje će se svidjeti onima kojima su dosadile "ljetne" boje

Mnogi će se složiti da se radi o ruževima za usne koji tako dobro izgledaju uz jesensku garderobu, od balonera, preko sakoa sve do pletiva i koji svako izdanje čine još ljepšim.

Ako ste zaljubljenica u ruževe za usne koja nijanse koje nosi rado prilagođava godišnjem dobu, u našoj galeriji izdvojili smo ruževe u deset poželjnih nijansi za jesen pred nama koji će se možda naći i u vašoj kozmetičkoj torbici.

 

Chanel Rouge Allure L'extrait (874), 55 dolara (413,47 kn) Chanel Rouge Allure L'extrait (874), 55 dolara (413,47 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Clinique Pop Matte Lip Colour Ruž za usne (02 Icon Pop), 285 kn Clinique Pop Matte Lip Colour Ruž za usne (02 Icon Pop), 285 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Milani Color Fetish Shine Lipstick ruž za usne (210 Nylon), 115 kn Milani Color Fetish Shine Lipstick ruž za usne (210 Nylon), 115 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju