Sudeći prema prognozi, promjenjivo razdoblje napokon se bliži kraju i stiže nam ljeto. Naravno, s njim i visoke temperature koje će nas natjerati da se iz zatvorene obuće prebacimo u laganije otvorene modele poput sandala. S obzirom na to da smo jedva dočekali sunce, nećemo se žaliti i usput ćemo malo razgledati ponudu novih modela sandala kako bismo vrućine dočekali spremni.

Galerija

Na prvi pogled vidi se kako je ponuda uistinu raznovrsna, ali mnoge dame odmah će preskočiti trendovske modele i posegnuti za onim klasičnim čija će popularnost potrajati više od jedne sezone.

Toj kategoriji pripadaju crne sandale. Ne postoji neutralnija boja od crne i upravo su zato i crne sandale jedan od najneutralnijih modela koje možete imati u svojoj garderobi. Stvarno su praktične jer se bez problema prilagođavaju svim odjevnim kombinacijama i komadima.

Pogledajte modele obuće koji su zavladali proljetnim kombinacijama na zagrebačkoj špici

Isto vrijedi i za prigode. U crnim sandalama možete na posao, kavu s prijateljicama, večeru s partnerom. Možete ih nositi i u grad i na plažu. Ukratko, ovaj model je svestran i upotpunit će sva vaša ljetna izdanja.

Tamaris (Rodea), 62,95 EUR Foto: Rodea

Nije važno volite li više modele s visokom potpeticom ili ravnim potplatima jer se u ponudi brojnih modnih brendova uistinu može naći dovoljno varijanti za svačiji ukusi i potrebe.

Zavirite u našu galeriju i razgledajte pregled novih modela crnih sandala koje smo izdvojili za vas.

Guess, 110 EUR Foto: Guess

Obožavani modeli: 10 najpopularnijih klasičnih salonki svih vremena