Američka glumica Sandra Bullock u vlasništvu ima 17 nekretnina diljem SAD-a. I dok neke od njih koristi kao vlastito prebivalište, druge preuređuje pa potom prodaje ili iznajmljuje. Obalni kalifornijski grad Malibu mjesto je u kojem ima dvije nekretnine, a sada je jednu od njih odlučila iznajmljivati.

Galerija

Kuću koja ima 120 kvadrata Sandra iznajmljuje po cijeni od 30,000 dolara mjesečno. Kupila ju je 2020. godine za 5,3 milijuna dolara i potom preuredila.

U njoj se nalaze dvije prostrane spavaće sobe i dvije kupaonice u kojima se nalaze kada i walk-in tuš. Kuhinja, dnevna soba i blagovaonica spojene su po principu otvorenog plana.

Kuća Sandre Bullock Foto: Profimedia

Kuhinja je uz pomoć zatvorenog ostakljenog šanka mudro spojena s vanjskim prostorom. Na prostranoj terasi nalazi se električni roštilj, veliki stol za blagovanje, udobna garnitura i veliki televizor savršen za ljetne filmske večeri pod zvijezdama.

Kuća Sandre Bullock Foto: Profimedia

S obzirom na to da se kuća, kako se to kaže kod nas, nalazi prvi red do mora, iz dnevne i spavaće sobe puca predivan pogled na morsko plavetnilo. Pogled je neometan zahvaljujući staklenoj ogradi kojom je zatvorena terasa na morskoj strani.

Zavirite u galeriju i razgledajte kako je Sandra Bullock uredila kuću za iznajmljivanje.

Kuća Sandre Bullock Foto: Profimedia