Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović i predsjednica Republike Slovenije Nataša Pirc Musar zajedno su sudjelovali na obilježavanju 80. obljetnice oslobađanja zatočenika iz talijanskog fašističkog koncentracijskog logora Kampor na otoku Rabu.

Galerija

Predsjednika je na ovom službenom događanju pratila i prva dama Sanja Musić Milanović.Uvijek primjereno odjevena i u skladu s prigodom, prva dama odlučila se za jednostavnu kombinaciju u kojoj dominiraju klasični krojevi.

Sanja Musić Milanović na Rabu - 2 Foto: Goran Kovacic/Pixsell

Nosila je plisiranu suknju koja je vizualno efektna zahvaljujući ombre kombinaciji boja. Uz nju je odjenula neupadljivu crnu bluzu i tradicionalan strukirani sako u istoj boji.

Sanja Musić Milanović na Rabu - 6 Foto: Goran Kovacic/Pixsell

Poigrala se s odabirom obuće i nosila pletene balerinke idealne za ljetno razdoblje. Balerinke su mnogim Hrvaticama omiljena obuća, što dokazuju brojna street style izdanja na ulicama naših gradova. Međutim, u njihovim kombinacijama najčešće viđamo klasične kožnate modele.

Sanja Musić Milanović na Rabu - 4 Foto: Goran Kovacic/Pixsell

Prva dama, odavno poznata kao ljubiteljica statement nakita, ni ovaj put nije razočarala odabirom tog modnog dodatka. Nosila je dugačku ogrlicu s efektnim privjeskom i decentne naušnice.

Sanja Musić Milanović na Rabu - 1 Foto: Goran Kovacic/Pixsell

Sanja Musić Milanović: Obožavana suknja koja nikad ne izlazi iz mode za Sinjsku alku

Prva dama protiv kraljice: Tko se bolje odjenuo za večeru na Pantovčaku?