Na 308. izdanje Sinjske alke došao je hrvatski predsjednik Zoran Milanović u pratnji svoje supruge, prve dame Sanje Musić Milanović. Prva dama i predsjednik dio su uzvanika koji je pozvan i na tradicionalni vojvodin prijem koji se uoči legendarne utrke održava u Alkarskim dvorima.

Galerija Sanja Musić Milanović na 308. Sinjskoj alci Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović na Sinjskoj alci Sanja Musić Milanović na 308. Sinjskoj alci +1 Sanja Musić Milanović na 306. Sinjskoj alci

Sanja Musić Milanović dosad se dva puta pojavila na ovoj manifestaciji i svaki put odabrala haljinu. Ovoga puta odlučila se za odličnu kombinaciju suknje i bluze.

Sanja Musić Milanović na 308. Sinjskoj alci Sanja Musić Milanović na 308. Sinjskoj alci (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Iako se haljine uvijek čine kao najjednostavniji odabir u većini situacija, kombiniranje suknje i bluze pruža puno više mogućnosti za modne igre. Naravno, prva dama ostavila je eksperimente za neku drugu prigodu i igrala na kartu vječne elegancije.

Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović na Sinjskoj alci Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović na Sinjskoj alci (Foto: Zvonimir Barisin/Pixsell)

Odabrala je model suknje koji nikad ne izlazi iz mode - dugačku varijantu svevremenskog zvonolikog kroja u svijetloj nijansi, napravljenu od tvida.

Uz nju je nosila crnu bluzu s cvjetnim uzorkom u bež boji. Suknju je dodatno opasala predimenzioniranim crnim pletenim remenom sa smeđom kopčom.

Sanja Musić Milanović na 306. Sinjskoj alci Sanja Musić Milanović na 306. Sinjskoj alci (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Umjesto obuće s visokim potpeticama, prva dama odlučila se za najudobniju varijantu koja osigurava udobnost i sigurnost na svakom koraku - balerinke.

Sanja Musić Milanović na 305. Sinjskoj alci Sanja Musić Milanović na 305. Sinjskoj alci (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Prva dama protiv kraljice: Tko se bolje odjenuo za večeru na Pantovčaku? Prva dama Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia na Pantovčaku Prva dama Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia na Pantovčaku Hrvatski predsjednik Zoran Milanović i kraljica Letizia +1 Kraljica Letizia na večeri u Predsjedničkim dvorima na Pantovčaku

Sanja Musić Milanović u ljubičastom odijelu s modernim odmakom od klasičnih modela Sanja Musić Milanović u ljubičastom odijelu na Samitu supružnika europskih čelnika u Zagrebu - 3 Sanja Musić Milanović u ljubičastom odijelu na Samitu supružnika europskih čelnika u Zagrebu - 2 Sanja Musić Milanović u ljubičastom odijelu na Samitu supružnika europskih čelnika u Zagrebu - 1 +2 Sanja Musić Milanović u ljubičastom odijelu na Samitu supružnika europskih čelnika u Zagrebu - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju