Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović i predsjednica Republike Slovenije Nataša Pirc Musar zajedno su sudjelovali na obilježavanju 80. obljetnice oslobađanja zatočenika iz talijanskog fašističkog koncentracijskog logora Kampor na otoku Rabu.

Galerija Sanja Musić Milanović na Rabu - 1 Sanja Musić Milanović na Rabu - 2 Sanja Musić Milanović na Rabu - 4 +2 Sanja Musić Milanović na Rabu

Predsjednika je na ovom službenom događanju pratila i prva dama Sanja Musić Milanović.Uvijek primjereno odjevena i u skladu s prigodom, prva dama odlučila se za jednostavnu kombinaciju u kojoj dominiraju klasični krojevi.

Sanja Musić Milanović na Rabu - 2 Sanja Musić Milanović na Rabu (Foto: Goran Kovacic/Pixsell)

Nosila je plisiranu suknju koja je vizualno efektna zahvaljujući ombre kombinaciji boja. Uz nju je odjenula neupadljivu crnu bluzu i tradicionalan strukirani sako u istoj boji.

Sanja Musić Milanović na Rabu - 6 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović na Rabu (Foto: Goran Kovacic/Pixsell)

Poigrala se s odabirom obuće i nosila pletene balerinke idealne za ljetno razdoblje. Balerinke su mnogim Hrvaticama omiljena obuća, što dokazuju brojna street style izdanja na ulicama naših gradova. Međutim, u njihovim kombinacijama najčešće viđamo klasične kožnate modele.

Sanja Musić Milanović na Rabu - 4 Umjesto klasičnih, prva dama odabrala je pletene balerinke (Foto: Goran Kovacic/Pixsell)

Prva dama, odavno poznata kao ljubiteljica statement nakita, ni ovaj put nije razočarala odabirom tog modnog dodatka. Nosila je dugačku ogrlicu s efektnim privjeskom i decentne naušnice.

Sanja Musić Milanović na Rabu - 1 Efektna ogrlica Sanje Musić Milanović (Foto: Goran Kovacic/Pixsell)

Sanja Musić Milanović: Obožavana suknja koja nikad ne izlazi iz mode za Sinjsku alku Sanja Musić Milanović na 308. Sinjskoj alci Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović na Sinjskoj alci Sanja Musić Milanović na 308. Sinjskoj alci +1 Sanja Musić Milanović na 306. Sinjskoj alci

Prva dama protiv kraljice: Tko se bolje odjenuo za večeru na Pantovčaku? Prva dama Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia na Pantovčaku Prva dama Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia na Pantovčaku Hrvatski predsjednik Zoran Milanović i kraljica Letizia +1 Kraljica Letizia na večeri u Predsjedničkim dvorima na Pantovčaku

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju