Drugo izdanje konferencije "Žene koje mijenjaju znanost: odvažne znanstvenice u Kanadi i Hrvatskoj" održalo se na PMF-u Zagrebu, u organizaciji Sveučilišta u Torontu, Veleposlanstva Kanade, Instituta Ruđer Bošković, Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišta u Rijeci.

Galerija

Posebnost konferencije "Žene koje mijenjaju znanost: odvažne znanstvenice u Kanadi i Hrvatskoj" ogleda se u sudjelovanju vrhunskih znanstvenica čiji pionirski radovi doprinose unapređenju znanstvene izvrsnosti u Kanadi i Hrvatskoj. Konferencija obuhvaća niz tema, uključujući ulogu inkluzivnosti u znanstvenim inovacijama te poticanje suradnje između znanstvenih zajednica i industrije.

Sanja Musić Milanović u plavom odijelu - 5 Foto: Slavko Midzor/Pixsell

Ovogodišnje glavne govornice su prof. dr. sc. Rima Al-Awar, prof. dr. sc. Samantha Gruenheid, prof. dr. sc. Vanda Juranić Lisnić, prof. dr. sc. Andreja Ambriović Ristov, prof. dr. sc. Rosa Karlić te dr. sc. Adrijana Vinter.

Sanja Musić Milanović u plavom odijelu - 7 Foto: Slavko Midzor/Pixsell

Nakon Zagreba, konferencija "Žene koje mijenjaju znanost: odvažne znanstvenice u Kanadi i Hrvatskoj" održat će se na Sveučilištu u Rijeci 9. listopada. Konferenciji u Zagrebu prisustvovala je i prof. dr. sc. Sanja Musić Milanović koja je za tu poslovnu priliku odabrala odijelo plave boje. Žensko odijelo sastoji se od hlača ravnih nogavica dužine do iznad gležnja te zanimljivog sakoa krojenog u stilu fraka.

Sanja Musić Milanović u plavom odijelu - 3 Foto: Slavko Midzor/Pixsell

Sako je sprijeda kraći i seže do struka s kopčanjem na dva gumba, dok je sa strane duži s velikim džepovima i seže do ispod stražnjice. Bogata plava boja odijela baš lijepo pristaje prvoj dama, koja je stajling upotpunila salonkama također plave boje s umjereno visokom udobnom potpeticom, elegantnim brošem u obliku grančice s biserima koji glume listove te pismo-torbom sivo plavkaste nijanse.

Sanja Musić Milanović u plavom odijelu - 1 Foto: Slavko Midzor/Pixsell

Sanja Musić Milanović došla na Sinjsku alku u savršenoj suknji kao stvorenoj za ljeto

Sanja Musić Milanović za Washington odabrala elegantno i ležerno bijelo izdanje, koje vam se više sviđa?