Započelo je snimanje druge sezone serije "I tek tako" u New Yorku, a s njime se vraćaju se i prvi pogledi na uzbudljivu modne kombinacije triju glavnih likova – Carrie Bradshaw Preston, Mirande Hobbs i Charlotte York Goldenblatt.

Galerija

Ako je suditi po prvim fotografijama sa seta, Carrie koju tumači Sarah Jessica Parker osjeća se vrlo nostalgično.

Glumica je, naime, snimljena na ulicama Velike Jabuke s kolegicom Kristin Davis u urbanoj street style kombinaciji koja je bila podcrtana kultnim modelom štikli – Diorovim Extreme gladijatoricama.

Sarah Jessica Parker nosila je Diorove gladijatorice u prvom filmu Seks i grad Foto: Profimedia

Ovaj popularni par sandala s otvorenim prstom i petom te platformom iz Diorove jesenke kolekcije iz 2008. godine glumica je nosila u nekima od najpamtljivijih scena u prvom filmu "Seks i grad", ali i u prošlogodišnjoj sezoni serije "I tek tako".

Ovoga puta sandale sa zmijskim uzorkom obula je na sive najlonke, a sparila ih sa zanimljivim predimenzioniranim kombinezonom od trapera.

Sarah Jessica Parker u vojnom kombinezonu Kate McGuire za Converted closet Foto: Profimedia


Riječ je o službenom kombinezonu američkih zračnih snaga iz 60-ih godina prošlog stoljeća koje je dizajnerica Kate McGuire kupila na eBayu i preuredila za svoj samoodrživi brend Converted closet.

Izdanje je zaokružila s zanimljivom clutch 3D torbicom J. W. Andersona iz njegove kolekcije za jesen / zimu 2022. godine u obliku goluba, ali i Pradinom svilenom torbicom koju je nosila kao ukras na gležnju.

Kostimografi serije "I tek tako" Molly Rogers i Danny Santiago za Charlotte su odabrali nešto elegantnije izdanje koje priliči ovome liku.

Kristin Davis je nosila crnu pencil suknju s prozirnom bluzom opasanom kožnatim remenom i ukrašenu ružičastom mašnom uz crne salonke i Delvaux torbicu.

Sarah Jessica Parker i Kristin Davis na snimanju druge sezone serije I tek tako Foto: Profimedia