Započelo je snimanje druge sezone serije "I tek tako" u New Yorku, a s njime se vraćaju se i prvi pogledi na uzbudljivu modne kombinacije triju glavnih likova – Carrie Bradshaw Preston, Mirande Hobbs i Charlotte York Goldenblatt.

Galerija Sarah Jessica Parker 3D torbica u obliku goluba J.W. Anderson, 6760 kn Sarah Jessica Parker nosila je Diorove gladijatorice u prvom filmu Seks i grad +3 Diorove Extreme gladijatorice bile su hit 2008. godine

Ako je suditi po prvim fotografijama sa seta, Carrie koju tumači Sarah Jessica Parker osjeća se vrlo nostalgično.

Glumica je, naime, snimljena na ulicama Velike Jabuke s kolegicom Kristin Davis u urbanoj street style kombinaciji koja je bila podcrtana kultnim modelom štikli – Diorovim Extreme gladijatoricama.

Sarah Jessica Parker nosila je Diorove gladijatorice u prvom filmu Seks i grad Sarah Jessica Parker nosila je Diorove gladijatorice u prvom filmu Seks i grad (Foto: Profimedia)

Ovaj popularni par sandala s otvorenim prstom i petom te platformom iz Diorove jesenke kolekcije iz 2008. godine glumica je nosila u nekima od najpamtljivijih scena u prvom filmu "Seks i grad", ali i u prošlogodišnjoj sezoni serije "I tek tako".

Ovoga puta sandale sa zmijskim uzorkom obula je na sive najlonke, a sparila ih sa zanimljivim predimenzioniranim kombinezonom od trapera.

Sarah Jessica Parker u vojnom kombinezonu Kate McGuire za Converted closet Sarah Jessica Parker u vojnom kombinezonu Kate McGuire za Converted closet (Foto: Profimedia)

Riječ je o službenom kombinezonu američkih zračnih snaga iz 60-ih godina prošlog stoljeća koje je dizajnerica Kate McGuire kupila na eBayu i preuredila za svoj samoodrživi brend Converted closet.

Izdanje je zaokružila s zanimljivom clutch 3D torbicom J. W. Andersona iz njegove kolekcije za jesen / zimu 2022. godine u obliku goluba, ali i Pradinom svilenom torbicom koju je nosila kao ukras na gležnju.

Kostimografi serije "I tek tako" Molly Rogers i Danny Santiago za Charlotte su odabrali nešto elegantnije izdanje koje priliči ovome liku.

Kristin Davis je nosila crnu pencil suknju s prozirnom bluzom opasanom kožnatim remenom i ukrašenu ružičastom mašnom uz crne salonke i Delvaux torbicu.

Sarah Jessica Parker i Kristin Davis na snimanju druge sezone serije I tek tako Sarah Jessica Parker i Kristin Davis na snimanju druge sezone serije I tek tako (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju