Zavođenje plesom omiljeno je među priznatim disko zavodnicima. Razlog tome vrlo je jednostavan: pomoću njega je najlakše doći do prvog poljupca. Ples je sjajan prijelaz iz faze upoznavanja u fazu intimnosti

Od pamtivijeka je tako: ples je oduvijek bio važan dio ljubavnih igrica. Načini plesanja s vremenom su se mijenjali, ali namjena je ostala ista

U praksi se to svakodnevno dokazuje. Ljudi koji znaju plesati, i imaju hrabrosti svoje plesne sposobnosti koristiti u svrhu zavođenja, definitivno imaju veliku prednost u odnosu na ukočene neritmične muškarce.

Ples nedvojbeno nosi neku čaroliju u sebi. On otapa oklop kojim su žene oboružane i čini ih lakom metom za pokušaj strastvenog poljupca. Od pamtivijeka je tako: ples je oduvijek bio važan dio ljubavnih igrica. Načini plesanja s vremenom su se mijenjali, ali namjena je ostala ista.

Stifmeister: Blic test i odgovori na ono što se niste usudili pitati


Snaga plesa je u dodiru. Ako dodiruješ curu na odgovarajući način, to će kod nje izazvati lučenje seksualnih hormona. Nema sumnje, u plesu je jako lako doći do senzibilnih dodira koji pale žene. Zbog toga je zavođenje plesom toliko popularno.

Uspješno izveden ples dovest će do toga da cura zaključi 'on zna s ženama'' i automatski poželi svog baritelja. Sve zbog djelovanja hormona. Naravno, tu su još i društvene blokade, koje ne smijemo zanemariti.

Društveni pritisak u mnogim slučajevima ne dopušta curi da se tako brzo napali na relativno nepoznatog frajera, ali daljnjim vještim podražajima njezinih hormona i taj će otpor nestati.

Više pročitajte na Stifmeisterovom postu