Uskoro se otvara prvi selfie room u Hrvatskoj koji će biti smješten na Zagrebačkom Velesajmu, na prvom katu desetog paviljona. Otvorenje je planirano za 17. travnja, kada će promotivna cijena ulaznice iznositi 40 kuna.

O čemu se točno radi? Selfie room je prostor uređen s ciljem da se u njemu kreiraju sadržaji za društvene mreže poput fotografija, tik-toka, boomeranga, videa...

Ekipa koja stoji iza projekta navodi da je selfie room posebno interaktivno fotografsko iskustvo. Za dobru fotku potrebni su samo osmijeh i malo kreativnosti. Za sve ostalo pobrinut će se, kažu, oni. To sve ostalo su razni setovi i rekviziti.

Pet fotografija koje nemaju što raditi na društvenim mrežama

U zagrebačkom selfie roomu tako ćete se moći uslikati u business klasi vrhunskog aviona, u Londonu pored poznate crvene telefonske govornice... Moći ćete i popiti kavu u svom vrtu ili jednostavno odabrati jednu od ponuđenih monokromatskih pozadina za svoju genijalnu fotku. Možete se poigrati crno-bijelom iluzijom i ubaciti malo boje ili uslikati svoju ekipu pokraj F.R.I.E.N.D.S vrata.

Detalji zbog kojih će fotka biti još bolja jesu neonske lampe, svjetiljke, kada, naljepnice, cvijeće...

15 nezaboravnih fotografija s crvenog tepiha koje slavne ljepotice sigurno čuvaju u albumu

Prvi hrvatski selfie room radit će od ponedjeljka do četvrtka od 14 do 20 sati, a od petka do nedjelje od 14 do 22 sata. Posjetiti ga mogu mali i veliki, mladi i stari - zapravo svi oni koji se žele zabaviti na ovaj način. Termin dolaska potrebno je rezervirati, a kako to učiniti, provjerite na stranici selfie rooma.