S dolaskom pandemije utihnula je vreva crvenog tepiha, već duže vrijeme nema onog šušura, uzbuđenja i glamura koje gledamo na dodjelama nagrada, filmskim premijerama i festivalima. No, zato se uvijek možemo prisjetiti nekih prošlih crvenih tepiha i nezaboravnih slavnih ljepotica koje su se na njima pojavljivale.

Galerija Monica Bellucci na Filmskom festivalu u Rimu 2007. godine Angelina Jolie na premijeri filma Lara Croft Tomb Raider: Kolijevka života 2003. godine Jennifer Lawrence na premijeri filma Majka 2017. godine +11 Jennifer Lopez na premijeri filma Gigli 2003. godine

Kao da je prošla čitava vječnost otkada smo posljednji put vidjeli pošteni crveni tepih, već nam nedostaju sav taj glamur, gužva i uzbuđenje u kojima, ako ništa drugo, možemo uživati iz daljine. Morat ćemo još pričekati dok se crveni tepisi ponovno ne budu mogli održavati, a do tada vam donosimo fotografije slavnih glumica, pjevačica i supermodela koje su obilježile crvene tepihe u prošlosti.

Jessica Alba na dodjeli nagrada Spike TV\'s Guys Choice 2013. godine Jessica Alba na dodjeli nagrada Spike TV\'s Guys Choice 2013. godine (Foto: Getty Images)

Ljepotice za pamćenje: Deset slavnih glumica koje su lako mogle postati i supermodeli Slavne glumice koje su lako mogle postati i supermodeli - 11 Slavne glumice koje su lako mogle postati i supermodeli - 5 Slavne glumice koje su lako mogle postati i supermodeli - 3 +7 Slavne glumice koje su lako mogle postati i supermodeli - 7

Slavne pjevačice na početku karijere - 2 Prije 15, 20 i više godina: Kako je deset slavnih pjevačica izgledalo na početku karijere

Njihovih 15 nezaboravnih fotografija skupili smo u galeriji na početku teksta, a vjerujemo da upravo fotografije s tih događanja Monica Bellucci, Jennifer Aniston, Angelina Jolie, Charlize Theron, Sofia Vergara, Jennifer Lopez i druge slavne ljepotice čuvaju u svojim albumima jer nema sumnje da su na njima izgledale fenomenalno.

Sofia Vergara na dodjeli nagrada Screen Actors Guild Awards 2012. godine Sofia Vergara na dodjeli nagrada Screen Actors Guild Awards 2012. godine (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju