S dolaskom pandemije utihnula je vreva crvenog tepiha, već duže vrijeme nema onog šušura, uzbuđenja i glamura koje gledamo na dodjelama nagrada, filmskim premijerama i festivalima. No, zato se uvijek možemo prisjetiti nekih prošlih crvenih tepiha i nezaboravnih slavnih ljepotica koje su se na njima pojavljivale.

Galerija

Kao da je prošla čitava vječnost otkada smo posljednji put vidjeli pošteni crveni tepih, već nam nedostaju sav taj glamur, gužva i uzbuđenje u kojima, ako ništa drugo, možemo uživati iz daljine. Morat ćemo još pričekati dok se crveni tepisi ponovno ne budu mogli održavati, a do tada vam donosimo fotografije slavnih glumica, pjevačica i supermodela koje su obilježile crvene tepihe u prošlosti.

Jessica Alba na dodjeli nagrada Spike TV\'s Guys Choice 2013. godine
Jessica Alba na dodjeli nagrada Spike TV\'s Guys Choice 2013. godine (Foto: Getty Images)

Ljepotice za pamćenje: Deset slavnih glumica koje su lako mogle postati i supermodeli

Njihovih 15 nezaboravnih fotografija skupili smo u galeriji na početku teksta, a vjerujemo da upravo fotografije s tih događanja Monica Bellucci, Jennifer Aniston, Angelina Jolie, Charlize Theron, Sofia Vergara, Jennifer Lopez i druge slavne ljepotice čuvaju u svojim albumima jer nema sumnje da su na njima izgledale fenomenalno.

Sofia Vergara na dodjeli nagrada Screen Actors Guild Awards 2012. godine
Sofia Vergara na dodjeli nagrada Screen Actors Guild Awards 2012. godine (Foto: Getty Images)