Vreva crvenog tepiha, taj šušur, uzbuđenje i glamur koje gledamo na dodjelama nagrada, filmskim premijerama i festivalima možda nisu onakvi kakvi su bili prije pandemije, ali uvijek se možemo prisjetiti nekih prošlih crvenih tepiha i nezaboravnih slavnih ljepotica koje su se na njima pojavljivale.

Crveni tepih uvijek donosi glamur, gužvu i uzbuđenje u kojima, ako ništa drugo, možemo uživati iz daljine. Ipak, još uvijek nisu to oni pravi, pošteni crveni tepisi kakve smo navikli gledati prije pandemije i na kojima su nastale brojne fotografije slavnih glumica, pjevačica i supermodela koje su obilježile crvene tepihe u prošlosti.

Jane Fonda na Bečkom opernom balu u veljači ove godine Ljepotice za pamćenje: Deset slavnih glumica koje su lako mogle postati i supermodeli

Rita Hayworth Popis koji je (ne)moguće složiti: 20 najljepših glumica svih vremena

Njihovih 15 nezaboravnih fotografija skupili smo u galeriji na početku teksta, a vjerujemo da upravo fotografije s tih događanja Monica Bellucci, Jennifer Aniston, Angelina Jolie, Charlize Theron, Sofia Vergara, Jennifer Lopez i druge slavne ljepotice čuvaju u svojim albumima jer nema sumnje da su na njima izgledale fenomenalno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju