Uskoro se otvara prvi selfie room u Hrvatskoj koji će biti smješten na Zagrebačkom Velesajmu, na prvom katu desetog paviljona. Otvorenje je planirano za 17. travnja, kada će promotivna cijena ulaznice iznositi 40 kuna.

O čemu se točno radi? Selfie room je prostor uređen s ciljem da se u njemu kreiraju sadržaji za društvene mreže poput fotografija, tik-toka, boomeranga, videa...

Ekipa koja stoji iza projekta navodi da je selfie room posebno interaktivno fotografsko iskustvo. Za dobru fotku potrebni su samo osmijeh i malo kreativnosti. Za sve ostalo pobrinut će se, kažu, oni. To sve ostalo su razni setovi i rekviziti.

Slika nije dostupna Pet fotografija koje nemaju što raditi na društvenim mrežama

U zagrebačkom selfie roomu tako ćete se moći uslikati u business klasi vrhunskog aviona, u Londonu pored poznate crvene telefonske govornice... Moći ćete i popiti kavu u svom vrtu ili jednostavno odabrati jednu od ponuđenih monokromatskih pozadina za svoju genijalnu fotku. Možete se poigrati crno-bijelom iluzijom i ubaciti malo boje ili uslikati svoju ekipu pokraj F.R.I.E.N.D.S vrata.

Detalji zbog kojih će fotka biti još bolja jesu neonske lampe, svjetiljke, kada, naljepnice, cvijeće...

Slika nije dostupna 15 nezaboravnih fotografija s crvenog tepiha koje slavne ljepotice sigurno čuvaju u albumu

Prvi hrvatski selfie room radit će od ponedjeljka do četvrtka od 14 do 20 sati, a od petka do nedjelje od 14 do 22 sata. Posjetiti ga mogu mali i veliki, mladi i stari - zapravo svi oni koji se žele zabaviti na ovaj način. Termin dolaska potrebno je rezervirati, a kako to učiniti, provjerite na stranici selfie rooma.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju