Svaka Severinina fotografija koju objavi na Instagramu izazove reakcije, a jednom od posljednjih izazvala je i malu modnu raspravu

Balenciaga je život. Nove čizmice lipo su sjele za spot, napisala je Severina uz fotografiju na kojoj nosi čizme slavnog modnog brenda u kombinaciji s lepršavom haljinom cvjetnog uzorka.

Odabirom ovih čizama zaradila je pohvalu jednog od svojih obožavatelja. Balenciaga Pre-Fall 2016 Collection. Pravi pogodak Severina, uvijek izabereš najbolje. Za razliku od nekih umišljenih koje nose demode Balmain iz 2015., a hvala se kao da je jučer izašao na tržište! Bravo, komentirao je, ali nije dugo morao čekati odgovor jedne poznavateljice kolekcija modnog brenda Balmain.

Što se tiče prošlih kolekcija, uopće nisi u pravu. Danas se traže prošle kolekcije i popularne su. Bavim se visokom modom i jako dobro znam o tome. Balmainovu haljinu s biserima koju je nosila Kim Kardashian nemoguće je naći i moji klijenti bili bi spremni platiti ogromne pare za nju. Određeni dizajnersko komadi se kupe, drže u ormaru, mogu se obuči i iza deset godina dok svi oko tebe zavide jer taj komad više nije moguće naći, napisala je ova korisnica Instagrama.


Ljubiteljice čizama iz ranije spomenute kolekcije modne kuće Balenciaga su Kim Kardashian i njezina sestra Kylie Jenner, a one su za sebe odabrale visoki model koji seže do bedara.

Severina se na ovu raspravu nije obazirala, a u njezinom ormaru odavno ima odjevnih komada i jednog i drugog brenda - svojevremeno je nosila haljinu iz kolekcije "Balmain x H&M" zbog koje su Hrvatice stajale u redovima ispred dučana.