Severina je prava majstorica u osmišljavanju zanimljivih stajlinga kojima redovito oduševljava svoje obožavatelje, a iznimka nije ni nova kombinacija koju je objavila na svom službenom profilu na Instagramu.

Galerija

Da nije bilo tenisica, mogli bismo reći da je od glave do pete odjevena u rokerskom stilu, ali Severina je svoje izdanje odlučila nadograditi sportskom obućom.

Doduše, tenisice su takve samo dizajnom, a njihov proizvođač napominje kako zapravo nisu prikladne za bilo kakve sportske prigode.

U pitanju je model brenda Axel Arigato pod nazivom Marathon Runner.

S obzirom na upute brenda jasno je da u ovim tenisicama ne smijete trčati maraton, ali zato njima možete obogatiti svoje ležerne odjevne kombinacije. Dizajnirane za nošenje u gradu, ove cipele nisu namijenjene za sportske aktivnosti, piše na njihovoj službenoj stranici.

Ovaj model inspiriran je tenisicama za trčanje iz 90-ih godina, uz dodatak predimenzioniranog potplata koji je posveta trenutno popularnim trendovskim tenisicama.

Tenisice brenda Axel Arigato, model Marathon Runner Foto: Axel Arigato

Gornji dio tenisica napravljen je od kože uz dodatak mrežaste tkanine koja je zapravo bila poveznica s ostatkom stajlinga jer je Severina u ovo izdanje uvrstila i mrežaste najlonke.

Ostatak kombinacije sačinjavale su sive vruće hlačice od trapera te kratki top s logom kultnog benda The Rolling Stones.

Tenisice brenda Axel Arigato, model Marathon Runner Foto: Axel Arigato