Severina je prava majstorica u osmišljavanju zanimljivih stajlinga kojima redovito oduševljava svoje obožavatelje, a iznimka nije ni nova kombinacija koju je objavila na svom službenom profilu na Instagramu.

Galerija Tenisice brenda Axel Arigato, model Marathon Runner Tenisice brenda Axel Arigato, model Marathon Runner Tenisice brenda Axel Arigato, model Marathon Runner +0 Severina

Da nije bilo tenisica, mogli bismo reći da je od glave do pete odjevena u rokerskom stilu, ali Severina je svoje izdanje odlučila nadograditi sportskom obućom.

Doduše, tenisice su takve samo dizajnom, a njihov proizvođač napominje kako zapravo nisu prikladne za bilo kakve sportske prigode.

U pitanju je model brenda Axel Arigato pod nazivom Marathon Runner.

S obzirom na upute brenda jasno je da u ovim tenisicama ne smijete trčati maraton, ali zato njima možete obogatiti svoje ležerne odjevne kombinacije. Dizajnirane za nošenje u gradu, ove cipele nisu namijenjene za sportske aktivnosti, piše na njihovoj službenoj stranici.

Ovaj model inspiriran je tenisicama za trčanje iz 90-ih godina, uz dodatak predimenzioniranog potplata koji je posveta trenutno popularnim trendovskim tenisicama.

Tenisice brenda Axel Arigato, model Marathon Runner Tenisice brenda Axel Arigato, model Marathon Runner (Foto: Axel Arigato)

Gornji dio tenisica napravljen je od kože uz dodatak mrežaste tkanine koja je zapravo bila poveznica s ostatkom stajlinga jer je Severina u ovo izdanje uvrstila i mrežaste najlonke.

Ostatak kombinacije sačinjavale su sive vruće hlačice od trapera te kratki top s logom kultnog benda The Rolling Stones.

Tenisice brenda Axel Arigato, model Marathon Runner Tenisice brenda Axel Arigato, model Marathon Runner (Foto: Axel Arigato)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju