Severina uvijek privlači pozornost svojim modnim odabirima – i na crvenom tepihu i na pozornici. Nedavno je nastupila u naizgled jednostavnom izdanju koje je privlačilo poglede zbog jednog osebujnog detalja.

Galerija

Severina i ovo ljeto provodi radno te održava koncerte diljem hrvatske obale, ali i u regiji. Nedavno je nastupila u naselju Slano u Dubrovačko-neretvanskoj županiji i privlačila poglede svojim izdanjem.

Nastupila je u kratkim hlačama od trapera s rašivenim porubom koje je sparila sa sportskim čarapama i chunky parom tenisica.

Najviše pozornosti privlačila je pak njezina majica. Nosila je prugastu bijelo-plavu majicu s kratkim rukavima i trompe l'œil efektom, što je umjetnički izraz za realističnu optičku varku.

Riječ je o modelu Lurex s potpisom francuskog avangardnog dizajnera Jeana Paula Gaultiera koji je nadahnut nagim tijelom.

Lurex majica, Jean Paul Gaultier, - 3 Foto: MyTheresa.com

Majica Lurex oponaša mokru siluetu ženskog torza te uvijek privuče poglede, bez obzira na to za koju je priliku odabrali. Napravljena je od 100 posto viskoze te je ugodna za nošenje u vruće ljetne dane.

Severini pristaje savršeno: Je li ovo Dalmatinkama stvarno omiljen model haljine?

Severina: Ljetna haljina savršena za zabave koja sjajno stoji damama od XXS do XXL veličine