Severina se nalazi na odmoru, a sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama dijeli zanimljivosti sa svojeg putovanja po Europi, ali i zanimljive modne kombinacije.

Galerija Severina uvijek privuče poglede svojim odjevnim kombinacijama Rat & Boa, haljina Cecelia, 320 eura - 2 Rat & Boa, haljina Cecelia, 320 eura - 1 +0 Rat & Boa, haljina Cecelia, 320 eura

Severina se trenutačno nalazi u Španjolskoj, gdje je posjetila vrhunski restoran Arzak s tri Michelenove zvjezdice.

Dobar restoran je kao posjet muzeju, a Arzak je restoran s tradicijom još iz 1897. Treću Michelinovu zvjezdicu dobio je davne 1989. godine. Spoj tradicije i modernog, napisala je hrvatska pjevačica na svojem Instagramu, ne skrivajući svoje oduševljenje tom gastronomskom pričom.

Za posjet tom uglednom restoranu Severina je odabrala raskošnu maksi haljinu u upečatljivoj crvenoj boji s V-izrezom i kaskadnim volanima koja slavni ženske adute.

Riječ je o haljini modela Cecilia britanskog modnog brenda Rat and Boa s tankim naramenicama koja je dostupna u veličinama od XXS do XXL, a koja je dizajnirana tako da istakne ženske obline.

Rat & Boa, haljina Cecelia, 320 eura Rat & Boa, haljina Cecelia, 320 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Ovaj upečatljivi komad od svile koji odiše prigušenim seksepilom može se kombinirati s ljetnim sandalama ravnih potplata, ali i cipelama s povišenom potpeticom. Savršena je za ljetne zabave, vjenčanja i druge svečane prilike.

Divne su: Severina opet ima spektakularne štikle, ovaj put s najtraženijim ukrasom Štikle Magde Butrym Štikle Magde Butrym Štikle Magde Butrym +0 Severina

Nismo ni sumnjali da će Severina bez problema isfurati najčudnije štikle u ovoj godini Duple štikle brenda Jacquemus iz kolekcije Les Sculptures Duple štikle brenda Jacquemus iz kolekcije Les Sculptures Duple štikle brenda Jacquemus iz kolekcije Les Sculptures +3 Duple štikle brenda Jacquemus iz kolekcije Les Sculptures

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju