Savršenu jesensku estetiku Severina ima u malom prstu, a to potvrđuje i njezina nova kombinacija koju je pokazala pozirajući u centru Zagreba.

Galerija

Severina ponovno potvrđuje svoj status modne ikone, a njezin najnoviji outfit savršeno kombinira eleganciju i odvažnost. Modna kombinacija kojom se pohvalila na svojemu profilu na Instagramu odražava sofisticiranu jesensku estetiku, s naglaskom na teksturu i kroj koji laskaju figuri.

Oversized kratki baloner u maslinasto zelenoj nijansi, s naglašenim strukom i pojasom, dodaje strukturu i dimenziju tom izdanju, dok su detalji poput širokog ovratnika i blago spuštenih ramena u trendu ove sezone.

Upravo je takva kratka jakna, odnosno baloner, savršena za dane kada su jutra hladna, a popodneva topla, pa ne znamo što bi bilo pametno odjenuti.

Suknja u istom tonu elegantno pada, s drapiranim slojevima koji stvaraju dinamičan izgled te istovremeno naglašavaju ženstvenost i pokret. Izgleda kao da je krojena po našoj pjevačici, a djelo je modne kuće Isabel Marant.

Isabel Marant Anny drapirana suknja Foto: Internetska stranica proizvođača

Severina je odabrala neutralne čizme u bež nijansi koje donose dozu kontrasta, a ujedno čine kombinaciju još zanimljivijom. Te čizme do gležnja ne samo da su trendi već i izdužuju siluetu, što cijeli outfit čini iznimno skladnim. Mala crna torbica s metalnim detaljima savršeno zaokružuje look donoseći dašak minimalizma, a također je iz kolekcije brenda Isabel Marant.

Isabel Marant Oskan Moon torba Foto: Internetska stranica proizvođača

Naravno, laskavih komentara na njezino izdanje nije manjkalo. Gdje nađeš sve to kao krojeno po tebi?, Stajling vrh!, Carica i kraljica i Wow, savršen stajling samo su neki od njih.

 

Aha, baš je njih odabrala: Severina u čizmama bez prstiju prošetala Markovim trgom

I kroj i boja su wow: Fantastične hlače koje Severini stoje kao da je rođena za njih