Tenisice brenda Isabel Marant sa skrivenom platformom stekle su kultni status početkom 2010-ih.

Galerija Izabel Kovačić Isabel Marant tenisice Hilary Duff +3 Jessica Alba

Nakon što su se pojavile na tržištu, vrlo brzo su postale nezaobilazan dio garderobe mnogih it djevojaka, a nosile su ih i brojne slavne dame.

Jessica Alba Jessica Alba (Foto: Profimedia)

Nasuprot ženama koje su ih prigrlile, bile su, naravno, i one kojima su ove tenisice bile, pa, grozne.

A kao što to obično biva s trendovima, omiljenima i omraženima, nakon nekoliko sezona ove su tenisice pale u zaborav, ali čini se da se ponovno vraćaju na velika vrata. I vjerojatno će ponovno podijeliti javnost.

O velikom povratku ovih tenisica počelo se pričati već prije nekoliko godina. Iako ih je dio djevojaka i tada vratio u svoju garderobu, nije se dogodila popularnost kao ona kada su se tek pojavile.

No, mnogi su zaljubljenici u modu uvjereni da će 2024. godina biti godina Isabel Marant tenisica s platformom.

Među njima je i Izabel Kovačić. Vlasnica brendova Lunilou i Izakova u opisu fotografije objavljene na Instagramu napisala je "Marant’s big comeback", odnosno veliki povratak Marantica.

Na spomenutoj fotografiji ona nosi popularni model Bekett u crnoj boji od kombinacije glatke i brušene kože. Tenisice imaju prepznatljivi voluminozni jezik i kopčanje na čičak.

Isabel Marant tenisice Isabel Marant tenisice (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Lijepa Izabel tenisice je uparila s tamnim trapericama širokih nogavica, dok gornji dio njezine kombinacije čini dugi smeđi kožnati baloner.

Izdanje je upotpunila šiltericom.

Ako je suditi po komentarima njezinih pratitelja, povratak Marantica mnogi su dočekali s oduševljenjem. Jedna od dama koje su komentirale objavu napisala je da su i njoj ovo najdraže tenisice.

Sviđaju li vam se ove tenisice?

glasova:

Nas zanima vaše mišljenje. Nosite li, odnosno biste li nosili Marantice?

Nadmašile i popularnu torbu: Udobne tenisice glavna su zvijezda ležerne kombinacije Nine Badrić Nina Badrić Jakna brenda Mercer Tenisce Adidas EQT Gazelle +1 Torba modne kuće Saint Laurent, model Icare

Žene ih obožavaju nositi: Složili smo pet kombinacija za razne prigode od samo tri komada Džemper + traperice ravnih nogavica + tenisice Džemper (Reserved), 35,99 eura Traperice (Mustang, Europa92), 26,41 eura +17 Tenisice (Massimo Dutti), 79,95 eura

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju