L'Oréal Paris otkrio je znanstvenu stranu njege na prvom regionalnom događaju u Beogradu.

Galerija

Njega kože ključna je za održavanje njezina zdravlja i ljepote jer je ona svakodnevno izložena raznim vanjskim i unutarnjim čimbenicima. Pravilnom rutinom moguće je prevenirati razna oštećenja, usporiti znakove starenja i zadržati prirodni sjaj. Osim toga, dosljednost u njezi osigurava dugoročne rezultate, pri čemu je najvažnije korištenje provjereno učinkovitih proizvoda. Zbog toga je njega kože postala nepresušno polje istraživanja.

Ipak, naša se koža s vremenom mijenja – bilo zbog sezonskih utjecaja, hormona ili stresa, pa je ponekad potrebno prilagoditi rutinu i uvesti nove proizvode. I tada do izražaja dolazi važnost inovacija i stalnih istraživanja na području njege kože. L'Oréal Paris istaknuo se upravo kao takav brend jer kontinuirano ulaže u razvoj i nudi rješenja podržana znanstvenim istraživanjima. Povodom toga prošlog je tjedna u Beogradu održan "Skin Science", prvi regionalni događaj za regiju Adria-Balkan.

Skin Science by L'Oréal: Održan je prvi regionalni događaj posvećen inovacijama u njezi kože - 36 Foto: L'Oréal Paris

Četiri linije proizvoda L'Oréal Paris

Ondje su se okupili brojni novinari, influenceri i suradnici – ambasadori brenda iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Bugarske i Bosne i Hercegovine, a posjetitelji su imali priliku u četiri tematska kutka upoznati se s najnovijim dostignućima L'Oréala u području njege kože. Uz pomoć stručnjaka i modernih interaktivnih prezentacija otkrili su znanost koja stoji iza svake linije, ključne sastojke i njihove prednosti. Svaki kutak bio je posvećen jednoj od četiri prestižne linije proizvoda L'Oréal Paris.

Skin Science by L'Oréal: Održan je prvi regionalni događaj posvećen inovacijama u njezi kože - 8 Foto: L'Oréal Paris

Liniju Revitalift Filler čine serum i dnevna krema, a radi se o proizvodima posebno formuliranim za popunjavanje bora i poboljšanje elastičnosti kože. Zahvaljujući visokoj koncentraciji hijaluronske kiseline koža lica bit će dubinski hidrirana i zaglađena.

Skin Science by L'Oréal: Održan je prvi regionalni događaj posvećen inovacijama u njezi kože - 35 Foto: L'Oréal Paris

Linija Revitalift Laser sa serumom s retinolom i dnevnom kremom predstavlja dobitnu kombinaciju koja uspješno djeluje na sve znakove starenja: bore, teksturu i čvrstoću kože. Te dvije anti-age zvijezde potvrdile su svoju efikasnost u brojnim studijama zahvaljujući najnaprednijim formulacijama koje prodiru duboko u kožu te vidno korigiraju znakove starenja, čak i duboke bore.

Skin Science by L'Oréal: Održan je prvi regionalni događaj posvećen inovacijama u njezi kože - 13 Foto: L'Oréal Paris

Linija Revitalift Clinical sadrži visoku koncentraciju vitamina C, koji je jedan od najpopularnijih sastojaka za njegu kože. Serum s vitaminom C s čak 12 % toga aktivnog sastojka, vitaminom E i salicilnom kiselinom u kombinaciji s fluidom iz iste linije ublažava prve bore, a koži daje blistavost i ujednačen ten.

Skin Science by L'Oréal: Održan je prvi regionalni događaj posvećen inovacijama u njezi kože - 30 Foto: L'Oréal Paris

Linija Bright Reveal zahvaljujući niacinamidu pruža vidljive rezultate u borbi protiv tamnih mrlja. Serum i fluid iz ove linije umanjit će sitne bore, a koža će biti hidrirana i zadržati svoj prirodni sjaj.

Skin Science by L'Oréal: Održan je prvi regionalni događaj posvećen inovacijama u njezi kože - 33 Foto: L'Oréal Paris

Više od same ljepote

L'Oréal Paris ponosi se time što nudi napredne, efikasne i sigurne proizvode. Svaka je formula pažljivo ispitana, uz korištenje najstrožih metoda testiranja tolerancije i nezavisnih studija efikasnosti. Znanstveni timovi ulažu svu svoju strast i ekspertizu kako bi razvili proizvode koji pružaju vidljive, klinički dokazane rezultate.

Skin Science by L'Oréal: Održan je prvi regionalni događaj posvećen inovacijama u njezi kože - 29 Foto: L'Oréal Paris

L'Oréal Paris zapravo je puno više od brenda posvećenog ljepoti. Dulje od jednog stoljeća on osnažuje žene diljem svijeta, ne samo inovativnim proizvodima baziranima na najnovijim znanstvenim dostignućima već i inicijativama koje promiču jednaka prava i samopouzdanje.

Na samom događaju svim prisutnima obratila se Stela Pleše Bonifačić, menadžerica brenda L’Oreal Paris Skincare: "Ovo je jedinstven trenutak za tim L'Oréal Paris Skincare. Danas slavimo više od jednog stoljeća znanstveno vođenih beauty-proizvoda koji osnažuju žene da vjeruju u sebe, da naprave promjenu, da preuzmu kontrolu i svakog dana osjete samopouzdanje kao na crvenom tepihu. Duže od jednog stoljeća L'Oréal Paris na čelu je inovacija, formula i visokih performansi proizvoda. Danas postajem emotivna kada vidim naše drage zagovornike, cijenjene partnere, lojalne kupce i posvećene kolege iz Hrvatske, Slovenije, Bosne, Bugarske i Srbije. Hvala vam puno što ste nam se pridružili kako bismo vam pokazali kako L'Oréal Paris ide dalje od same ljepote."

Skin Science by L'Oréal: Održan je prvi regionalni događaj posvećen inovacijama u njezi kože - 9 Foto: L'Oréal Paris

"Skin Science" pokazao je koliko je važno ono što L'Oréal Paris kontinuirano radi, a to je stvaranje učinkovitih proizvoda i osnaživanje žena diljem svijeta da budu lijepe i da mijenjaju svijet nabolje – jer svaka žena to zaslužuje.

Sadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom L'ORÉAL PARIS po najvišim profesionalnim standardima.