Promjene imidža u svijetu poznatih i slavnih nisu nikakva novost, pogotovo ne u glumačkom poslu, u kojem su fizičke transformacije nezaobilazne. Primjerice, promjena boje kose uistinu nije nikakva novost.

Galerija

Potvrđuju to brojne transformacije poznatih glumica i njihovih frizura. Doduše, mnoge od njih prekrivaju i sijede, pa njihove promjene nisu uvijek vezane za posao.

S druge strane, muškarci u Hollywoodu nemaju pretjeranu naviku skrivanja sijedih. Čak i ako za potrebe nekog filma oboje kosu i(li) bradu, kada su između projekata, ponosno nose svoje sijede.

Ben Affleck 10. listopada 2024. u Los Angelesu Foto: Profimedia

Međutim, izgleda da Ben Affleck ipak ima neki problem s njima. Mediji su se nedavno raspisali o tome kako je nakon vijesti o razvodu od Jennifer Lopez promijenio boju svoje brade.

Ben Affleck odavno ima sijede Foto: Afp

Ben u ovom trenutku ne priprema nikakav glumački projekt i isključivo je posvećen produciranju, pa možemo pretpostaviti kako je u pitanju privatna promjena imidža. Komentatori na društvenim mrežama odmah su rekli kako puno bolje izgleda sa sijedima.

Izrast Brada Pitta otkriva da slavni glumac također ima sijede Foto: Afp

Naravno, nije on jedini slavni glumac koji ih prikriva. Primjerice, čak i Brad Pitt, prirodni plavušan na kojem bi se sijede jedva primijetile, odavno boji svoju kosu i tek povremeno dopusti izrastu da otkrije pravo stanje na njegovu tjemenu.

U nastavku pogledajte još glumaca koji (povremeno) prikrivaju sijede i u anketi nam recite izgledaju li bolje s njima ili bez njih.

1. Oscar Isaac

Oscar Isaac Foto: Profimedia/AFP

2. Christian Bale

Christian Bale Foto: Profimedia/AFP

3. Cillian Murphy

Cillian Murphy Foto: Profimedia/AFP

4. Goran Višnjić

Goran Višnjić Foto: Pixsell/Jurica Galoic/AFP

5. Ben Affleck

Ben Affleck Foto: Profimedia/AFP

Što je muškarac bez brade? Sedam dokaza da s njom frajeri izgledaju - bolje

Keanua Reevesa obožavamo zato što uporno odbija postati još jedan holivudski klišej

10 poznatih glumaca koji su u vezi ili braku s "neočekivanim" ženama