Građani SAD-a proslavili su jedan od najvećih američkih praznika, Dan zahvalnosti. Ovaj praznik obično se obilježava u krugu obitelji, a upravo je to napravila i Sofia Vergara

Sofia Vergara još jednom je dokazala da je uistinu sjajna domaćica. Glumica često u svom domu priređuje razne zabave na kojima se obavezno nađe obilje hrane, a fotografije delicija uvijek završe na njezinom službenom Instagram profilu.

Ovaj put priredila je obiteljsku večeru povodom proslave Dana zahvalnosti. Na ovaj praznik Amerikanci tradicionalno spremaju pečenu puricu pa se ona našla i na njezinom stolu, ali i na – glavi.

Sofia je spremna na šalu pa je za goste pripremila razne zabavne rekvizite za podizanje atmosfere na večeri, a za sebe je odabrala šašavi modni dodatak, šešir u obliku purice.

Simpatična 44-ogodišnja Kolumbijka nije previše marila za to hoće li šešir možda pokvariti njezin stajling u kojem je dominirala elegantna crna čipkasta haljina brenda Nicholas i prednost je dala dobroj zezanciji, baš kao što to rade sjajne domaćice.

U galeriji pogledajte još simpatičnih trenutaka naše omiljene slavne šašavice Sofije Vergare.