Prelijepa 45-godišnja glumica Sofia Vergara zablistala je na premijeri filma "Ready Player One" redatelja Stevena Spielberga

Galerija

Premijera znanstvenofantastičnog filma "Ready Player One" (ekranizacija istoimenog romana iz 2011. godine) okupila je brojne slavne goste u losanđeleskom teatru Dolby.

Među njima je bila i kolumbijska glumica Sofia Vergara. Prelijepa 45-godišnjakinja stigla je na premijeru u haljini modne kuće Oscar de la Renta. Model pod nazivom "Flower Jungle" (u doslovnom prijevodu cvjetna džungla) za nju je prekrojen, pa njezina varijanta ima otvorena ramena.

Sofia u haljini modne kuće Oscar de la Renta Foto: Profimedia

Sofia je pravi sladokusac i poznata je po tome što baš nikada ne odbija dobar zalogaj, što baš i nije česta pojava u svijetu slavnih dama koje su vječno na dijetama. Nuspojava redovitog uživanja u raznim slasticama jest trbuščić koji u posebnim prigodama pokušavamo sakriti, htjele mi to priznati ili ne.
Haljina Flower Jungle Oscara de la Rente Foto: Oscar de la Renta

Međutim, u haljini poput one koju je odabrala Sofia nema brige o trbuščiću zahvaljujući bogatom cvjetnom uzorku. Upravo je nošenje odjevnih komada s raskošnim uzorkom jedan od dobrih starih trikova za kamufliranje tog dijela tijela.

Ako ste i vi u potrazi za takvom haljinom, u galeriji pogledajte modele po uzoru na haljinu koju je nosila Sofija koje smo pronašli za vas.

Mango 169 kn Foto: Mango