Kiša nije spriječila glumicu Sofiu Vergaru u namjeri da s društvom uživa na ručku u Los Angelesu. Dobro raspoložena glumica prebacila je kaput preko glave kako bi se obranila od kapljica, a isto je učinio i ostatak njezinog društva.

Galerija

Glumica je na ručak stigla u kombinaciji koju se ne usuđuju sve dame nositi, ali ona nije jedna od njih. Naime, mnoge dame "boje" se upečatljvog leopard uzorka jer se radi o jednom od onih uzoraka koji treba nositi pažljivo, odnosno znati kako ga kombinirati kako outfit ne bi izgledao prenapadno.

Glumica se od kiše zaštitila kaputom Foto: Profimedia

Glumica Sofia Vergara nema strah od uzoraka poput ovoga, a u izdanju kojim je prošetala ulicama Los Angelesa nije mogla proći neprimijećeno.

Zvijezda serije "Moderna obitelj" nosila je bluzu s leopardom uzorkom, koju je uparila sa suknjom olovka kroja, istog uzorka. Midi suknja modne kuće Dolce & Gabbana jedan je od onih komada koji su stvoreni za privlačenje pažnje, a modeli poput ovoga idealna su investicija ako volite životinjski uzorak.

Sofia Vergara vs. Jennifer Lopez: Tko je odabrao bolju mini haljinu za isti rođendanski tulum?

Kada je u pitanju obuća, glumica je nosila gležnjače s platformom i vrtoglavo visokom potpeticom, dok je preko ramena nosila crnu prošiivenu kožnu torbu s metalnim lancem.

Sofia Vergara u životinjskom uzorku Foto: Profimedia