Kiša nije spriječila glumicu Sofiu Vergaru u namjeri da s društvom uživa na ručku u Los Angelesu. Dobro raspoložena glumica prebacila je kaput preko glave kako bi se obranila od kapljica, a isto je učinio i ostatak njezinog društva.

Galerija Sofia Vergara Upečatljiva kombinacija Sofije Vergare Sofia Vergara u životinjskom uzorku - 3 +1 Glumica se od kiše zaštitila kaputom

Glumica je na ručak stigla u kombinaciji koju se ne usuđuju sve dame nositi, ali ona nije jedna od njih. Naime, mnoge dame "boje" se upečatljvog leopard uzorka jer se radi o jednom od onih uzoraka koji treba nositi pažljivo, odnosno znati kako ga kombinirati kako outfit ne bi izgledao prenapadno.

Glumica se od kiše zaštitila kaputom Glumica se od kiše zaštitila kaputom (Foto: Profimedia)

Glumica Sofia Vergara nema strah od uzoraka poput ovoga, a u izdanju kojim je prošetala ulicama Los Angelesa nije mogla proći neprimijećeno.

Zvijezda serije "Moderna obitelj" nosila je bluzu s leopardom uzorkom, koju je uparila sa suknjom olovka kroja, istog uzorka. Midi suknja modne kuće Dolce & Gabbana jedan je od onih komada koji su stvoreni za privlačenje pažnje, a modeli poput ovoga idealna su investicija ako volite životinjski uzorak.

Sofia Vergara vs. Jennifer Lopez: Tko je odabrao bolju mini haljinu za isti rođendanski tulum? Sofia Vergara i Jennifer Lopez uvijek plijene pažnju svojim modnim izborima Valentino duga haljina, 15,680 eura Slična verzija haljine Magde Butrym koju je nosila Sophia Vergara, 1565 eura +1 Sofia Vergara

Kada je u pitanju obuća, glumica je nosila gležnjače s platformom i vrtoglavo visokom potpeticom, dok je preko ramena nosila crnu prošiivenu kožnu torbu s metalnim lancem.

Sofia Vergara u životinjskom uzorku Sofia Vergara u životinjskom uzorku (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju