Sofía Vergara još je jednom zasjala na crvenom tepihu, ovaj put uoči finala emisije "America's Got Talent,", a nosila je elegantnu i sofisticiranu haljinu koja oduzima dah.

Galerija

Glumica, poznata po tome što vrlo dobro zna kakva odjeća voli njezinu figuru, odabrala je vatreno narančastu haljinu s upečatljivim detaljem – velikim asimetričnim ukrasom na ramenu, što je savršeno istaknulo njezin prepoznatljivi glamurozni stil.

Ovaj kroj, koji grli njezinu figuru, suptilno naglašava ženstvenost i eleganciju, a odvažni dekolte dodatno podcrtava njezinu modnu estetiku.

Sofia Vergara u vatreno narančastoj haljini Foto: Profimedia

Zlatne sandale s platformom savršeno se slažu s haljinom, dodaju joj sjaj i još više glamura, dok zlatni modni detalji poput narukvica i prstenja zaokružuju cjelokupnu kombinaciju.

Njezina voluminozna, valovita kosa, stilizirana u opuštene valove, odiše holivudskim sjajem, dok je suptilni make-up s naglašenim očima i neutralnim usnama dao završni dodir njezinu zanosnom izgledu.

Sofia Vergara i Heidi Klum Foto: Profimedia

Vergara ne plijeni pozornost samo svojim modnim izborom, već i stavom — zrači nevjerojatnim samopouzdanjem i sigurnošću u sebe, a vjerna je haljinama, koje joj uvijek stoje besprijekorno, jer zašto mijenjati dobitnu kombinaciju?

Sofia Vergara Foto: Profimedia

Sofia Vergara: Bombastično izdanje kojem bi puno nakita samo smetalo

Sofia Vergara izgleda odlično u jednostavnoj haljini koja ima jedan tako privlačan detalj