Među kultne filmske haljine svakako spada i žuta večernja haljina golih leđa koju je Kate Hudson nosila u filmu "Kako se riješiti frajera u 10 dana". To je ujedno i jedan od najpamtljivijih filmskih modnih trenutaka Kate Hudson, a tu toaletu nosila je u legendarnoj sceni u kojoj s Matthewom McConaugheyjem pjeva "You’re So Vain".

Galerija

U romantičnoj komediji "Kako se riješiti frajera u 10 dana" iz 2003. godine redatelja Donalda Petrieja Kate Hudson odglumila je kolumnisticu Katie koja za svoju kolumnu želi napraviti mali eksperiment te u razdoblju od deset dana započeti vezu i otjerati muškarca svojim ponašanjem.

Žuta haljina dizajnerice Caroline Herrere koju je Kate Hudson nosila u filmu 'Kako se riješiti frajera u 10 dana' - 4 Foto: Profimedia

U taj tajni eksperiment upusti se s velikim zavodnikom Benom (Matthew McConaughey) koji se pak s prijateljima kladio da može u roku od deset dana navesti ženu da se zaljubi u njega. Naravno, ni Katie ni Ben ne znaju da ovo drugo ima tajni zadatak.

Jedna od najpoznatijih scena iz filma je ona u kojoj Katie na dobrotvornu večeru dolazi u prekrasnoj žutoj večernjoj toaleti otvorenih leđa u kojoj je i otpjevala "You’re So Vain".

Hudson je priznala i kako nema pojma gdje je haljina sada te da bi je voljela pronaći.

Žuta haljina dizajnerice Caroline Herrere koju je Kate Hudson nosila u filmu 'Kako se riješiti frajera u 10 dana' - 3 Foto: Profimedia

Matthew McConaughey je pak priznao kako bi volio snimiti nastavak legendarne romantične komedije jer je radnja filma idealna da ima nastavak.

Kada je riječ o romantičnim komedijama, taj film je zaista dobar. I traje! Ljudi ga i dalje vole. Bio je užitak snimati ga, kazao je McConaughey.

Žuta haljina dizajnerice Caroline Herrere koju je Kate Hudson nosila u filmu 'Kako se riješiti frajera u 10 dana' - 1 Foto: Profimedia

Drama s haljinom: Što se na setu "Zgodne žene" događalo s crvenom toaletom Julije Roberts

Što se dogodilo s drskom bijelom haljinicom koju je Sharon Stone nosila u "Sirovim strastima"?