Čizme iznad koljena vladale su i ove sezone jesen/zima, a jedan brutalno dobar model tih atraktivnih čizmi pokazala je plavokosa street stylerica u šetnji središtem Zagreba. Takve čizme maksimalno ističu noge, naročito uski model na navlačenje kakav nosi ova prezgodna dama.

Galerija

Čizme iznad koljena najbolje izgledaju kada se nose uz uske traperice ili tajice te kratke suknje ili haljine, a upravo je karirana suknjica s faldama bila odabir street style ljepotice iz Zagreba. Izvrsno ju je kombinirala uz uske čizme iznad koljena od crne kože talijanskog brenda obuće Casadei.

Ove čizme od rastezljive kože na navlačenje pravi su magnet za poglede, s potpeticom od 12,5 centimetara tankom poput igle i dodatkom od lakirane kože. Donji dio stajlinga nadopunila je mrežastim čarapama boje kože koje dodatno oblikuju i poljepšavaju noge.

Street style kombinacije iz centra Zagreba - 2 Foto: Josip Moler/Cropix

Još malo luksuzne mode plavokosa street stylerica dodala je sivom torbom modne kuće Dolce & Gabbana, a riječ je o kultnom modelu Sicily nastalom kao posveta ljepoti Sicilije, koja je konstantan izvor inspiracije brendu Dolce & Gabbana. Torba Sicily izrađuje se od različitih materijala i u različitim veličinama te utjelovljuje najbolje od talijanskog zanatskog umijeća.

Zagrebačka špica: Biste li vi odjenuli ovakve hlače usred bijela dana?

"Lavica" iz centra Zagreba: Dokaz da su obične crne hlače i čizmice čarape top-kombinacija

Najbolje od talijanske mode bio je odabir ove mlade žene i kada je riječ o sunčanim naočalama, a nosila je model modne kuće Gucci u kombinaciji crne i žute boje ukrašen šljokicama. S crnom bundicom i nekoliko komada upečatljivog nakita zaokružila je street style koji bi, bez sumnje, osvojio i ulice svjetskih metropola.

Još modne inspiracije sa zagrebačkih ulica pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Street style kombinacije iz centra Zagreba - 3 Foto: Josip Moler/Cropix