"Kako dobra kosa", pomislit će mnogi kada vide gustu kovrčavu kosu zgodne dame koju je fotograf zapazio u centru Zagreba. Njezina "neukroćena" frizura samo je dio predobrog stajlinga koji je složila za zagrebačku špicu ovog vikenda.

Galerija Street style kombinacije iz centra Zagreba - 11 Street style kombinacije iz centra Zagreba - 8 Street style kombinacije iz centra Zagreba - 2 +6 Street style kombinacije iz centra Zagreba

Uvijek se veselimo novim street style izdanjima koja svakoga vikenda preplave središte Zagreba, a bilo ih je pregršt i u vikendu iza nas. Među brojnim sjajno odjevenim ženama i djevojkama istaknula se mlada dama koja je u bež bundi s prošivima dužine do bedara izgledala posebno glamurozno.

Street style kombinacije iz centra Zagreba - 8 Street style 'lavice' iz centra Zagreba u čizmicama-čarapama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Ostatak njezina stajlinga bio je u crnoj boji te je nosila crnu poludolčevitu i uske crne hlače, a uz njih crne čizme čarape s visokom potpeticom i zlatnim patentnim zatvaračem. Ženstvene niske čizmice stopile su se s hlačama pa je prijelaz između hlača i čizama bio jedva primjetan, a osim što stilski izgleda jako dobro, to je i dobro poznati trik koji vizualno produžuje noge i čitavu figuru.

Brineta iz Zagreba pokazala je goli trbuh, ali i kultne čizme privukle su poglede Street style kombinacije u Zagrebu - 3 Street style kombinacije u Zagrebu - 8 Street style kombinacije u Zagrebu - 6 +7 Street stylerica iz Zagreba nosi vunenu kapu modne kuće Dior

Nasmiješena street stylerica odlučila se i za bež torbicu s debelim zlatnim lancem, a zlatna je i kopča na crnom remenu brenda Guess kojim je dodatno podigla odjevnu kombinaciju. Neizostavne su bile i velike crne sunčane naočale španjolskog brenda Gigi Studios, a malo jarke boje dodala je sa svjetloplavim lakom za nokte.

Diva iz centra Zagreba: Figura pješčanog sata stvorena za ženstveno crveno izdanje Street style kombinacije iz centra Zagreba - 7 Street style kombinacije iz centra Zagreba - 8 Street style kombinacije iz centra Zagreba - 6 +5 Sophia Loren u crvenoj haljini

Njezini bujni plavi uvojci baš su nas oduševili, kao i čitav street style. A još street style inspiracije sa zagrebačkih ulica pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Street style kombinacije iz centra Zagreba - 6 Street style kombinacije iz centra Zagreba (Foto: Josip Moler/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju