Ako ste zaljubljenica u modu, šetnja centrom Zagreba može biti sjajan izvor inspiracije - jer središte glavnoga grada nikad ne razočara kada su u pitanju odlične modne kombinacije.

Galerija

Upečatljivi detalji ono su što pojedine dame ističe iz mase, a nama je ovaj put za oko zapeo zeleni kaput brinete iz centra Zagreba.

Mlada dama jednostavno nije mogla proći neprimijećeno u upečatljivom kaputu, s efektnim satiniranim rukavima koji na sebi imaju našivene džepove s patentnim zatvaračem.

Jednako kao i kaput oduševio nas je ostatak kombinacije. Mlada dama ravnotežu je postigla crnim komadima. Tako je nosila crnu dolčevitu i kratke crne hlače s pojasom koji se veže u mašnu. Donji dio kombinacije činile su prozirne crne najlonke s efektnim natpisima i crne čizme do iznad koljena.

Visoki modeli čizama već su godinama nezaobilazan dio kombinacija u hladnijem dijelu godine, a mnoge žene kombiniraju ih upravo s mini komadima kako bi u potpunosti došle do izražaja. Ova mlada dama odlučila se za visoke čizme s uskim gornjištem i s debljim potplatom.

Zagrebačko street style izdanje u zelenom kaputu - 2 Foto: Josip Moler/Cropix

I na kraju, još jedan detalj koji smo primijetili čim smo odmaknuli pogled s kaputa bila je efektna 2u1 torbica. Radi se o modelu brenda Silvian Heach koji se sastoji od male torbe za nošenje preko ramena, koja dolazi u paru s prošivenom mikro torbicom. S obzirom na to da ovih dana svi pokazujemo povećan interes za raznim novčanicima, idealnima za spremanje kovanica eura, i ova torbica učinila nam se kao još jedno zgodno rješenje.

Zgodna mama iz centra Zagreba čije štikle od 14 eura idu sjajno uz maskirne hlače

I na kraju, točna na "i" ove sjajne kombinacije bila je siva zimska kapa s velikim pomponom, dok je crveni ruž cijelu priču podigao na jednu višu razinu.

Zagrebačko street style izdanje u zelenom kaputu Foto: Josip Moler/Cropix