Prošećete li središtem Zagreba možete biti sigurni da ćete ondje vidjeti i sjajna street style izdanja koja mogu poslužiti i kao inspiracija u slaganju vlastitih modnih kombinacija. Ovoga puta posebno nas se dojmila šik mama koja je sa svojim sinom prošla centrom metropole.

Galerija Street style šik mame iz centra Zagreba - 1 Street style šik mame iz centra Zagreba - 3 Street style šik mame iz centra Zagreba - 2 +5 Street style mama iz centra Zagreba nosi gležnjače brenda Simmi London čija je cijena na sniženju oko 14 eura

Na maskirne hlače možda smo već i malo zaboravili, no ova street style dama vratila ih je u velikom stilu. Nosila je kargo model hlača s velikim džepovima na bedrima, a taj model odlično spaja vojnički i šik stil. Kada je riječ o gornjem dijelu stajlinga, odlučila se za ležernu eleganciju te je nosila sako maslinasto zelene boje i preko njega deblji remen od brušene kože tamnije nijanse maslinaste, ukrašen velikom zlatnom kopčom.

Street style šik mame iz centra Zagreba - 3 Street style šik mame iz centra Zagreba (Foto: Josip Moler/Cropix)

Ispod sakoa mogla se vidjeli crna majica na V izraz, dok je preko njega odjenula kratki bež kaput klasičnog kroja sa zlatnim gumbima. Jako su dobre i bež štikle koje su hlače djelomično prekrile, a riječ je o gležnjačama brenda Simmi London izrađenima od umjetne kože s krokodilskim uzorkom. Imaju patentni zatvarač te visoku tanku potpeticu i špic ukrašen zlatnim metalnim detaljem.

Street style mama iz centra Zagreba nosi gležnjače brenda Simmi London čija je cijena na sniženju oko 14 eura Street style mama iz centra Zagreba nosi gležnjače brenda Simmi London čija je cijena na sniženju oko 14 eura (Foto: www.asos.com)

Ove atraktivne čizmice mogu se kupiti u online trgovini Asos gdje su s 52 eura snižene 73 posto te im cijena trenutno iznosi 14,022 eura.

I Sophia Loren bi je pohvalila: Figura pješčanog sata sa zagrebačke špice stvorena za uske bijele hlače Street style u Zagrebu - 8 Street style u Zagrebu - 5 Šik dama sa zagrebačke špice nosi hlače brenda Elisabetta Franchi +7 Sophia Loren u filmu 'The Millionairess' iz 1960. godine

Ljepotica sa špice u Zarinim trapericama koje izazivaju podijeljena mišljenja Ljepotica sa zagrebačke špice u Zarinim trapericama Zarine traperice sa štrasom u zagrebačkoj street style kombinaciji Zarine traperice ukrašene su štrasom na prednjoj strani +1 Zara, 12,99 EUR

Stree style koji nije mogao proći nezamijećeno zgodna mama iz centra Zagreba upotpunila je s dva tanka lančića s medaljonima i velikim crnim sunčanim naočalama, a mogla se vidjeti i crna torba koju je nosila preko desnog ramena.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju