Ako ste zaljubljenica u modu, šetnja centrom Zagreba može biti sjajan izvor inspiracije - jer središte glavnoga grada nikad ne razočara kada su u pitanju odlične modne kombinacije.

Galerija Zagrebačko street style izdanje u zelenom kaputu - 3 Zagrebačko street style izdanje u zelenom kaputu Zagrebačko street style izdanje u zelenom kaputu +0 Efektna 2u1 torbica

Upečatljivi detalji ono su što pojedine dame ističe iz mase, a nama je ovaj put za oko zapeo zeleni kaput brinete iz centra Zagreba.

Mlada dama jednostavno nije mogla proći neprimijećeno u upečatljivom kaputu, s efektnim satiniranim rukavima koji na sebi imaju našivene džepove s patentnim zatvaračem.

Jednako kao i kaput oduševio nas je ostatak kombinacije. Mlada dama ravnotežu je postigla crnim komadima. Tako je nosila crnu dolčevitu i kratke crne hlače s pojasom koji se veže u mašnu. Donji dio kombinacije činile su prozirne crne najlonke s efektnim natpisima i crne čizme do iznad koljena.

Visoki modeli čizama već su godinama nezaobilazan dio kombinacija u hladnijem dijelu godine, a mnoge žene kombiniraju ih upravo s mini komadima kako bi u potpunosti došle do izražaja. Ova mlada dama odlučila se za visoke čizme s uskim gornjištem i s debljim potplatom.

Zagrebačko street style izdanje u zelenom kaputu - 2 Efektna 2u1 torbica (Foto: Josip Moler/Cropix)

I na kraju, još jedan detalj koji smo primijetili čim smo odmaknuli pogled s kaputa bila je efektna 2u1 torbica. Radi se o modelu brenda Silvian Heach koji se sastoji od male torbe za nošenje preko ramena, koja dolazi u paru s prošivenom mikro torbicom. S obzirom na to da ovih dana svi pokazujemo povećan interes za raznim novčanicima, idealnima za spremanje kovanica eura, i ova torbica učinila nam se kao još jedno zgodno rješenje.

Zgodna mama iz centra Zagreba čije štikle od 14 eura idu sjajno uz maskirne hlače Street style šik mame iz centra Zagreba - 1 Street style šik mame iz centra Zagreba - 3 Street style šik mame iz centra Zagreba - 2 +5 Street style mama iz centra Zagreba nosi gležnjače brenda Simmi London čija je cijena na sniženju oko 14 eura

I na kraju, točna na "i" ove sjajne kombinacije bila je siva zimska kapa s velikim pomponom, dok je crveni ruž cijelu priču podigao na jednu višu razinu.

Zagrebačko street style izdanje u zelenom kaputu Zagrebačko street style izdanje u zelenom kaputu (Foto: Josip Moler/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju