Posljednjih je dana u centru Zagreba vladala poprilična gužva. Gradska špica tradicionalno je puno prometnija uoči blagdana, a iznimka nije bila ni ova godina, na zadovoljstvo ljubitelja street stylea. Očekivano, vidjeli smo i puno više zanimljivih odjevnih kombinacija.

Galerija

Kako to izgleda kada se rock 'n' roll spoji s elegancijom pokazala nam je Mihaela Mudronja čija modna izdanja možete pratiti i na profilu la.attraversiamo na Instagramu.

Lijepa Mihaela prošetala je Trgom Nikole Šubića Zrinskog u pedantno složenoj kombinaciji koja je osmišljena do najsitnijih detalja.

Street style kombinacija Mihaele Mudronje Foto: Slaven Janđel

Naime, čak je i podstavu svog sakoa uklopila u stajling. Baza izdanja bila je klasična bijela majica koju je kombinirala s kariranim sakoom. Zafrknula je rukave, otkrila efektnu crvenu podstavu i uz nju uklopila malenu torbicu u istoj boji. S obzirom na to da i uzorak sakoa u sebi ima crvene detalje, torbica je uistinu bila pun pogodak.

Umjesto klasičnih zimskih štofastih hlača ili pak traperica, odabrala je odličan model kožnatih hlača.

Street style kombinacija Mihaele Mudronje Foto: Slaven Janđel

I dok bi mnoge žene uz ovu kombinaciju odabrale neke gležnjače ili čizme s potpeticom, Mihaela ipak nije igrala na sigurno i obula je fantastične bajkerske čizme s ravnim potplatima.

Povišeni model na vezanje s teksturom krokodilske kože ima patentni zatvarač koji maksimalno pojednostavnjuje obuvanje. Potplati su malo masivniji, u skladu s trenutnim trendom predimenzioniranih đonova, ali upravo su zbog toga i toliko efektni.

Kombinacija je zaokružena elegantnim crnim kaputom te dodatkom kožnatih rukavica i sunčanih naočala. Mihaela je mislila baš na sve pa je usne naglasila jarkim crvenim ružem koji se podudarao s ostalim crvenim detaljima, a od nakita se najviše istaknula zlatna ogrlica u obliku lanca.

Street style kombinacija Mihaele Mudronje Foto: Slaven Janđel