Posljednjih je dana u centru Zagreba vladala poprilična gužva. Gradska špica tradicionalno je puno prometnija uoči blagdana, a iznimka nije bila ni ova godina, na zadovoljstvo ljubitelja street stylea. Očekivano, vidjeli smo i puno više zanimljivih odjevnih kombinacija.

Galerija Street style kombinacija Mihaele Mudronje Street style kombinacija Mihaele Mudronje Street style kombinacija Mihaele Mudronje +2 Street style kombinacija Mihaele Mudronje

Kako to izgleda kada se rock 'n' roll spoji s elegancijom pokazala nam je Mihaela Mudronja čija modna izdanja možete pratiti i na profilu la.attraversiamo na Instagramu.

Lijepa Mihaela prošetala je Trgom Nikole Šubića Zrinskog u pedantno složenoj kombinaciji koja je osmišljena do najsitnijih detalja.

Street style kombinacija Mihaele Mudronje Street style kombinacija Mihaele Mudronje (Foto: Slaven Janđel)

Naime, čak je i podstavu svog sakoa uklopila u stajling. Baza izdanja bila je klasična bijela majica koju je kombinirala s kariranim sakoom. Zafrknula je rukave, otkrila efektnu crvenu podstavu i uz nju uklopila malenu torbicu u istoj boji. S obzirom na to da i uzorak sakoa u sebi ima crvene detalje, torbica je uistinu bila pun pogodak.

Umjesto klasičnih zimskih štofastih hlača ili pak traperica, odabrala je odličan model kožnatih hlača.

Street style kombinacija Mihaele Mudronje Street style kombinacija Mihaele Mudronje (Foto: Slaven Janđel)

I dok bi mnoge žene uz ovu kombinaciju odabrale neke gležnjače ili čizme s potpeticom, Mihaela ipak nije igrala na sigurno i obula je fantastične bajkerske čizme s ravnim potplatima.

Povišeni model na vezanje s teksturom krokodilske kože ima patentni zatvarač koji maksimalno pojednostavnjuje obuvanje. Potplati su malo masivniji, u skladu s trenutnim trendom predimenzioniranih đonova, ali upravo su zbog toga i toliko efektni.

Kombinacija je zaokružena elegantnim crnim kaputom te dodatkom kožnatih rukavica i sunčanih naočala. Mihaela je mislila baš na sve pa je usne naglasila jarkim crvenim ružem koji se podudarao s ostalim crvenim detaljima, a od nakita se najviše istaknula zlatna ogrlica u obliku lanca.

Street style kombinacija Mihaele Mudronje Street style kombinacija Mihaele Mudronje (Foto: Slaven Janđel)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju