Nije tajna da se Francuskinje ne zamaraju modnim trendovima, a u kojoj im mjeri oni nisu važni, još jednom su pokazale na nedavno završenom Pariškom tjednu mode. Brojne slavne Francuskinje pružile su podršku svojim omiljenim modnim kućama i sa zadovoljstvom pogledale njihove revije.

S obzirom na to da se trenutačno nalazimo u ljetnoj sezoni, možda biste očekivali da će kad je o bojama riječ njihove odjevne kombinacije biti prilagođene starom pravilu da je ljeto stvoreno za šarenilo.

Na temelju kolekcija za proljeće/ljeto 2021. godine modni znalci već su najavili da ovo ljeto počinje vladavina jarkih nijansi poput ultramarin plave, žute, narančaste, fuksije i zelene.

Međutim, umjesto u tim bojama mnoge Francuskinje stigle su na revije u crno-bijelim izdanjima.

Zaboravite tenisice: Sedam modela cipela od kojih se Francuskinje ljeti ne odvajaju

Šest kombinacija koje Francuskinje nikada ne bi nosile na posao

Kombinacija crne i bijele uistinu je svevremenska, primjerena za sve prigode te savršena za situacije kada ne znate što biste odjenuli, a želite izgledati dobro.

Naravno, idealna je i za sve žene koje ne vole šarenilo te u njihovim izdanjima ne dominiraju upečatljive nijanse.

Daleko od toga da i crno-bijela kombinacija ne može biti efektna, a najbolji su dokaz za to modna izdanja slavnih Francuskinja s Pariškog tjedna mode koja možete razgledati u galeriji.