Nije tajna da se Francuskinje ne zamaraju modnim trendovima, a u kojoj im mjeri oni nisu važni, još jednom su pokazale na nedavno završenom Pariškom tjednu mode. Brojne slavne Francuskinje pružile su podršku svojim omiljenim modnim kućama i sa zadovoljstvom pogledale njihove revije.

S obzirom na to da se trenutačno nalazimo u ljetnoj sezoni, možda biste očekivali da će kad je o bojama riječ njihove odjevne kombinacije biti prilagođene starom pravilu da je ljeto stvoreno za šarenilo.

Na temelju kolekcija za proljeće/ljeto 2021. godine modni znalci već su najavili da ovo ljeto počinje vladavina jarkih nijansi poput ultramarin plave, žute, narančaste, fuksije i zelene.

Međutim, umjesto u tim bojama mnoge Francuskinje stigle su na revije u crno-bijelim izdanjima.

Slika nije dostupna Zaboravite tenisice: Sedam modela cipela od kojih se Francuskinje ljeti ne odvajaju

Prema mišljenju Jeanne Damas, haljine koje nalikuju vjenčanicama nisu dobar izbor za posao Šest kombinacija koje Francuskinje nikada ne bi nosile na posao

Kombinacija crne i bijele uistinu je svevremenska, primjerena za sve prigode te savršena za situacije kada ne znate što biste odjenuli, a želite izgledati dobro.

Naravno, idealna je i za sve žene koje ne vole šarenilo te u njihovim izdanjima ne dominiraju upečatljive nijanse.

Daleko od toga da i crno-bijela kombinacija ne može biti efektna, a najbolji su dokaz za to modna izdanja slavnih Francuskinja s Pariškog tjedna mode koja možete razgledati u galeriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju