Žene i djevojke koje prolaze centrom Zagreba redovito nas inspiriraju svojim street style izborima, ali nađe se ondje mjesta i za dobru mušku modu. Odličan urbani stajling pokazao je zgodan mladić iz Ilice koji je privukao mnoge poglede

Galerija

Muški stajling kojem bi većina žena dala visoku ocjenu pokazao je mladi muškarac koji je u ženskoj pratnji prošetao zagrebačkom Ilicom. Složio je odličan urbani street style, a posebno nam se svidjela boja njegove jakne kakva se ne viđa često na muškarcima – zagasito crvena.

Odličan urbani street style pokazao je zgodan mladić iz Ilice koji je privukao mnoge poglede

Ispod jakne s krznenim detaljem nosio je majicu jače crvene boje i svjetlosivu "hoodicu". Kombinaciju je upotpunio tamnosivim hlačama nalik trenirki i popularnim žutim gležnjačama koje je ležerno nosio odvezane. Dodatno se utoplio kapom s coflekom u plavoj, crvenoj i bijeloj boji.

Njegova isto tako prezgodna ženska pratnja izabrala je street style kojim dominira žarka ružičasta boja. Veliki šal i trenirku od samta u toj živoj boji, mlada dama kombinirala je uz crnu majicu, bež jaknu i crne gležnjače. Izabrala je ruž također u ružičastoj boji te metalizirane sunčane naočale s crnim mačkastim okvirom.

U fotogaleriji pogledajte i druge street style muškarce iz centra Zagreba.