Žene i djevojke koje prolaze centrom Zagreba redovito nas inspiriraju svojim street style izborima, ali nađe se ondje mjesta i za dobru mušku modu. Odličan urbani stajling pokazao je zgodan mladić iz Ilice koji je privukao mnoge poglede

Galerija Muškarac s buketom u ruci Muški street style - 1 Muški street style - 3 +1 Muški street style iz centra Zagreba Muški stajling kojem bi većina žena dala visoku ocjenu pokazao je mladi muškarac koji je u ženskoj pratnji prošetao zagrebačkom Ilicom. Složio je odličan urbani street style, a posebno nam se svidjela boja njegove jakne kakva se ne viđa često na muškarcima – zagasito crvena.

Odličan urbani street style pokazao je zgodan mladić iz Ilice koji je privukao mnoge poglede

Ispod jakne s krznenim detaljem nosio je majicu jače crvene boje i svjetlosivu "hoodicu". Kombinaciju je upotpunio tamnosivim hlačama nalik trenirki i popularnim žutim gležnjačama koje je ležerno nosio odvezane. Dodatno se utoplio kapom s coflekom u plavoj, crvenoj i bijeloj boji.

Njegova isto tako prezgodna ženska pratnja izabrala je street style kojim dominira žarka ružičasta boja. Veliki šal i trenirku od samta u toj živoj boji, mlada dama kombinirala je uz crnu majicu, bež jaknu i crne gležnjače. Izabrala je ruž također u ružičastoj boji te metalizirane sunčane naočale s crnim mačkastim okvirom.

U fotogaleriji pogledajte i druge street style muškarce iz centra Zagreba.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju